VIDEO! Un om al străzii, surprins de camerele de supraveghere cum sparge o mașină ca să doarmă în ea

Camerele de supraveghere ale unui bloc din zona Narciselor au surprins o întâmplare mai puțin obișnuită. Un om al străzii a spart un autoturism, dar nu pentru a fura ceva din el, ci pentru a dormi peste noapte. 

După cum se vede și în imagini, bărbatul, aflat probabil în stare de ebrietate, a venit în zonă și a încercat prima dată să doarmă lângă ghena de gunoi. Fiind prea frig, s-a dus în spatele blocului și a încercat să tragă un pui de somn pe scările de la centrala termică a imobilului. Nici acolo nu s-a simțit prea bine, în cele din urmă reușind să spargă o mașină din fața blocului. Camerele l-au surprins ieșind spre dimineață din autoturismul unui locatar. 

Proprietarul a făcut sesizare la Poliție, după ce dimineață și-a găsit mașina răvășită, chiar dacă nimic nu lipsea din vehicul. 

Locatarii din zonă nu sunt străini de astfel de întâmplări. Ei susțin că același om al străzii a mai pătruns în imobil, dormind prin uscătoare. Oamenii sunt foarte nemulțumiți deoarece Poliția nu a făcut nimic până acum, deși ei au făcut sesizări și au pus videoclipuri la dispoziia autorităților. Acum, sunt deciși să își facă propria patrulă de cartier, deoarece nu se mai simt în siguranță. 

Video:

Vezi comentariile (4)

  • Mai sa fie, dar noua generatie de oameni ai strazii au talent la spargerea de autoturisme si intrare prin efractie. Este posibil sa fi fost noror chior sa fi nimerit o rabla a caror portiere nu erau incuiate.

    Totusi asta arata ca o parte din oamenii strazii pot oferi surprize neplacute, sunt convins ca unii din ei au si antecedente penale.

    Pe multe strazi din oras, statii de autobuz si alte locuri mai aglomerate vezi tot felul de indivizi dubiosi, cersetori, oameni parca scapati din trenul deportatilor si al leprosilor. In ce hal a ajuns orasul asta.

  • E doar o mica scapare, haideti in continuare sa-i aparam pe cei care ne apara! Sa aparam politia locala pentru vitejia de care da dovada! Cersetorii psd-isti sa nu ne mai sparga masinile ca doarma in ele!

  • In tara asta mai bine iti faci dreptate singur decat sa apelezi la autoritati!Si-asa legile sunt facute pt.fraieri!

  • Politia nationala nu mai face nimic. Spargatorii de case si talharii fac ce vor in toata tara si nu se ia nimeni de ei. Verificati cate dosare de furt sau distrugere sunt rezolvate pana la capat cu prinderea si condamnarea faptasilor. Nici inregistrarile video nu mai ajuta pagubitii cu nimic. Justitia stie doar sa plimbe dosare la comanda si sa amane sentinte. In curand o sa fim talhariti la drumul mare. In situatia asta ne-au adus cei care au condus politia si justitia ani la rand.