VIDEO: Om al străzii bătut cu bestialitate de doi indivizi. Atenție, imagini violente! UPDATE

UPDATE: Totul a pornit când victima, un bărbat de 35 de ani, om al străzii, i-a cerut bani unui tânăr în vârstă de 26 de ani, potrivit Antena 3.

Acesta a refuzat să-i dea bani, moment în care boschetarul l-a lovit pe tânăr cu o țeavă de aspirator. Acesta l-a chemat pe tatăl lui în vârstă de 68 de ani, cei doi începând să-i aplice victimei mai multe lovituri.

IPJ Bacău a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșiri de loviri și alte violente. Polițiștii efectuează cercetari pentru a stabili exact cauze în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială:

Un om al străzii a fost bătut cu bestialitate de doi bărbați, în zona Narcisa, din municipiul Bacău.

Incidentul s-a petrecut vineri seară, iar trecătorii care au încercat să intervină pentru omul străzii au relatat că ar fi fost ținuți la distanță cu un cuțit.

Potrivit relatărilor martorilor, nu se știe exact de la ce a început totul, însă pe imaginile surprinse de două camere de luat vederi se observă cum inițial omul străzii se roagă să fie lăsat în pace, după care este alergat de doi bărbați și prins.

După ce l-au pus la pământ, cei doi bărbați l-au lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele pe omul străzii căzut și în incapacitate de autoapărare. Trecătorii care au încercat să intervină au fost amenințați cu ceva ce părea un cuțit.

În cele din urmă, la locul bătăii a venit Poliția, care i-a luat pe cei doi bătăuși, dar și pe omul străzii. Incidentul nu apare printre evenimentele pe care Poliția Bacău le anunță zilnic pe site-ul propriu.

Iată filmarea incidentului:

Vom reveni cu amănunte.

Share this post:

Vezi comentariile (1)

  • Ceva pute in toata chestia asta.
    Pai ala de 26 de ani zici ca e turbat si vrea sa bata inclusiv martorii iar acum face pe victima incat l-a chemat pe taica-su. Da-o-n-colo de poveste proasta!
    Asta-i justitia in cazul in care esti boschetar. Halal!