VIDEO! Gândaci filmați în secția de cardiologie a Spitalului Județean de Urgențe Bacău. Ce spune conducerea instituției

Un vizitator al secției de cardiologie a SJU Bacău a surprins cu telefonul mobil un gândac de toată frumusețea, care se plimba nestingherit prin salon.

Sursa video Facebook – Alina Bogdan.

Conducerea SJU Bacău susține că dezinsecție și controale se fac periodic, dar „atâta timp cât avem un flux mare de aparținători, cât mâncarea pacienților stă în noptiere și pe noptiere, astfel de evenimente pot să apară. Nu încerc să mă disculp, vă spun doar că atunci când asemenea episoade sunt semnalate, se iau măsuri: salonul sau zona respectivă sunt evacuate, se cheamă personalul de la Tehnic să facă dezinsecție”, spune Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Conducerea unității medicale a mai declarat pentru Ziarul de Bacău că a văzut filmulețul respectiv, iar o echipă condusă de directorul de îngrijiri medicale a fost trimisă în control, pe secție. Rezultatele acestui control sunt așteptate de manager în cursul după-amiezii.

Share this post:

Vezi comentariile (5)

 • Am fost si eu internat la cardiologie in noiembrie 2016 si, intr-adevar, erau gandaci de ăia roșii, mici, din salon si pana in baie. Ba chiar o doamna infiermiera, cu amabilitate, m-a sfatuit sa nu las pe jos geanta, ca sa nu duc si acasa vreo lighioană. La un moment dat, am găsit și pe noptieră, dar numai o jumătate de gândac. Probabil l-am ucis din greșeală....

 • Tovarase manager , nu e problema matale ,
  stai linistit e de pe vremea cand taticu matale
  fugarea gandacii acum 35 ani prin spital
  si nu i-a prins pe toti .
  AI ceva mostenire .
  NU VA E RUSINE >>>>>>> HOTILOR
  IN AFARA E VOPSIT GARDUL , - de rusu paraciosu -
  INAUNTRUL NE MANANCA ... GANDACII SI MICROBIII
  CATI PACIENTI AU MURIT DIN CAUZA MICROBILOR ?
  CATE CADRE MEDICALE ?

 • Mancare prin noptiere?Dar poate bolnavilor li se aduce mancare de acasa,din aceleasi motive cu ce apare in video.De ce nu se pun frigidere pentru pastrarea mancarii?E scump tare,nu?Iar gandacii aia totusi de ce apar,daca se da cu spray special periodic?La ce te mai duci in spital in cazul asta?

 • Sunt o persoana care fac din2011 dializa peritoniala. Aceasta este un procedeu pe care-l pot face și acasă, de 4ori pe zi și dacă respect procedura, nu este nevoie de internare, ci doar de control lunar. Din motivul ca nu am internari, nu pot ieși la pensie de boală. E normal?