VIDEO: Gabriela Firea îl susține pe Valentin Ivancea la președinția Consiliului Județean Bacău. Mesajul primarului general al Bucureștiului

Băcăuanca Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a transmis în această seară un mesaj de susținere pentru Valentin Ivancea, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Bacău.

„ Un om harnic, un om onest”, a spus Firea despre Ivancea și i-a îndemnat pe băcăuani să meargă la vot:

Bună ziua, dragii mei băcăuani! Sunt Gabriela Firea și îl susțin pe Valentin Ivancea la funcția de președinte al Consiliului Județean. Știu cât de mult s-a implicat și atunci când lucra la Prefectură, pentru toate investițiile majore ale județului, mă refer la Aeroport, la Centură, la drumurile județene, precum și toate investițiile din domeniul sănătății.

Îl cunosc, știu cât este de implicat, un om harnic, un om onest, un om care-i iubește pe ceilalți oameni, familist convins, un prieten adevărat și o persoană care, cu siguranță, va fi aproape de fiecare băcăuan.

Dragii mei, mă știți, nu v-aș face o recomandare care să nu fie în favoarea voastră! Țin la voi, chiar dacă am plecat de 30 de ani, am familia în continuare în Bacău – parte din ea, cel puțin – țin foarte mult la voi, în continuare, vă păstrez în suflet și vă îndemn să mergeți duminică la vot și să arătați că vă pasă de familia dumneavoastră, de prieteni, de oraș, de județ, așa este normal, să ne implicăm!

Valentin, îți urez mult succes, cu Dumnezeu înainte! Sper să fii câștigător și să-ți ții toate promisiunile!

La rândul său, Valentin Ivancea s-a declarat onorat de susținerea Gabrielei Firea: „Sunt onorat de susținerea caldă și sinceră a doamnei primar general al Capitalei, Gabriela Firea și îi mulțumesc pentru mesajul transmis. Indiferent pe unde îi poartă viața, băcăuanii sunt întotdeauna cu inima acasă, la locurile de suflet din județul Bacău”.

Vezi comentariile (6)

  • Opa, vin intariri, Duamna cu sarma se implica si in Bacau. Super tare, am inteles ca e foarte apreciata in Bucuresti, ne umplu aia frigiderele zilnic.

  • La cat de buna e Firea ca primarita la Bucuresti, asta e un fel de "garantat de Vanghelie"... S-avem pardon, dar cine-si alege astfel de creditori, nu-i departe de ei...

  • Oare de ce unii pot fi atat de invidiosi pe succesul unei doamne intr-o lume dura a politicii in care si-a aratat cu prisosinta valoarea ???? Bacauanii pot fi mandri cu astfel de persoane. Ce este rau ca il sustine pe Valentin Ivancea ??? Oare nu a devenit o problema exprimarea in mod democratic a votului ???

    • Asta e valoare, sa plimbi pensionari pe la manastiri in tara si in Grecia pe banii tuturor bucurestenilor?
      Nu mai zic de utilitatile varza si in faliment, capusarea societatilor municipale ... si multe altele.

This website uses cookies.

Read More