Viceprimarul Dragoș Ștefan a scăpat de dosarul de incompatibilitate

Dragoș Ștefan

Viceprimarul Dragoș Ștefan a primit o adresă de la Agenția Națională de Integritate, prin care se clasează dosarul deschis pe numele său. Acesta era cercetat pentru incompatibilitate, deoarece, în calitate de viceprimar, a fost numit în consiliile de administrație ale unor unități de învățământ. Cu toate acestea, ANI a stabilit că vicele nu a fost remunerat pentru activitatea sa, astfel neîncălcându-se legislația.

“Decizia vine după ce, anterior, ANI a declarat că cercetează o posibilă stare de incompatibilitate, deoarece am făcut parte din consiliile de administrație ale unor unități de învățământ din municipiul Bacăău. Fac precizarea că această activitate nu a fost niciodată remunerată, scopul declarat al prezenței mele în consiliile de adminisrație fiind identificarea tuturor soluțiilor pentru creșterea calității actului educațional. Precizez că în toată activitatea mea publică am respectat legea și principiile ei”, susține Dragoș Ștefan, într-o postare pe Facebook.

Vezi comentariile (2)

  • Si pe aceeasi speta celalalt vice, Scripat, ramane incompatibil? Ca aceeasi gasca de la ANI l-a declarat, anul trecut parca, incompatibil. Aia de la ANI stiu carte sau sunt la ordin sub acoperire?

  • Felicitări domnului viceprimar Ştefan D. multă sănătate şi spor la activitățile reluate . Păcat de întreruperea la atribuțiuni se vede că Dumnezeu e mereu cu dânsul...

This website uses cookies.

Read More