Universitatea Bacău: Comisarul european Corina Crețu și ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, în dialog cu cetățenii

Ce fel de viitor ne dorim pentru Uniunea Europeană sau pentru politica de coeziune reprezintă principalele teme de discuție ale dialogului cu cetățenii de la Bacău, din data de 22 mai, începând cu ora 10.30. Interlocutorii sunt comisarul european Corina Crețu și ministrul fondurilor europene Rovana Plumb.

Comisarul european Corina Crețu

Poți participa la dezbatere în direct, completând formularul de înscriere online, până cel târziu în data de 21 mai 2018, ora 18.00, sau on-line, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Dialogul va avea loc în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Calea Mărășești nr. 158.

Evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 9.00 și 10.15 și va fi permis, în primul rând, participanților deja înregistrați. Accesul se va face în limita locurilor disponibile.