Un DJ tehno a fost prins când ridica plicuri cu droguri din Olanda. Cât costau pastilele de ecstasy

Un tânăr care se ocupă de organizarea de petreceri tehno în diferite cluburi din ţară, inclusiv din Bacău, a fost prins când ridica plicuri cu droguri provenite din Olanda. Anchetatorii au stabilit că tânărul din Neamţ introducea drogurile la petreceri cu ajutorul unor fete, apoi le vindea.

Potrivit DIICOT, procurorii din Neamţ au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Andru Botezatu, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată, introducere fără drept în ţară de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu.

În fapt, s-a reţinut că Botezatu Andru a cumpărat online droguri de mare risc, respectiv amfetamină, MDMA, LSD, prin intermediul unei platforme de căutare.

Inculpatul avea ca principală activitate organizarea de petreceri tehno în cluburi din Piatra Neamţ, Iaşi, Bacău, Constanţa şi Cluj. Cu aceaste ocazii, potrivit DIICOT, Andru Botezatu ar fi fost însoţit de mai multe tinere care introduceau în cluburi drogurile de mare risc, iar ulterior le predau inculpatului care le comercializa către consumatori, aproximativ 50 – 60 pastile ecstasy la un eveniment organizat, preţurile fiind cuprinse între 80 – 100 lei bucata.

În urmă cu două zile Andru Botezatu a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la un oficiu postal două plicuri ce conţineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină.

Potrivit paginii sale de Facebook, în această vară, Botezatu a mixat la Moinești, cu ocazia evenimentului „Nature Party V.2”.

Tânărul va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Neamţ.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Vezi comentariile (4)

  • Mi-ar fi placut sa existe si stiri cu continut artistic de specialitate despre muzica mea pe care o mixez cu profesionalism in cluburi si nu doar astfel de relatari marginale legate de amanunte neimportante din viata mea personala, cum este si articolul dumneavostra.

    • Ce inseamna sa mai “marfa” in casa si sa te apuci de scris comentarii dupa ce ai consumat...