Tragedie la Colegiul Alecsandri! Profesoară de religie, decedată în urma unui accident bizar

Loredana Olteanu în vârstă de 41 de ani, profesoară de religie la Colegiul „Vasile Alecsandri” din Bacău a murit într-un accident bizar. Soția preotului Ciprian Olteanu de la Biserica „Sfântu Nicolae” din municipiul Bacău ar fi căzut din ambulanță.

Conform realitateadebacau.net, tragedia s-a petrecut aseară, la puțin timp după ora 22, când Serviciul de Ambulanță Bacău a fost solicitat la imobilul nr 8 de pe strada Calea Romanului pentru a acorda asistență medicală femeii. Totul a decurs normal, pacienta era calmă, a fost stabilizată și urcată în spate în ambulanță, iar șoferul și asistenta și-au ocupat locurile din față.

Pe drum s-a produs nenorocirea. Pacienta a reușit să deschidă ușa salvării prin interior și s-a aruncat din mașină. Șoferul a observat acest lucru, a oprit, asistenta medicală i-a acordat primul ajutor, apoi a cerut sprijinul unui alt echipaj. Pacienta care a suferit un puternic traumatism cranian a fost internată la Terapie Intensivă, unde în scurt timp a murit.

„Am demarat o anchetă internă și așteptăm rezultatul acesteia”, ne-a declarat dr. Aura Crețu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Bacău. Și polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Vezi comentariile (22)

 • Ce ar fi să luați o armă să o puneți la zid pe asistenta...? Ce sunteți voi judecători? A-ți fost de față? Stiti prin ce situații trec ambulantierii? Nu cred...! E ușor să dai cu noroi!E regretabil ce s-a întâmplat ,Domnul Dumnezeu să o odihnească în pace pe doamna Preoteasa și condoleante familiei.

  • Doamna,daca iti faci treaba dupa cum scrii(cu cratima unde nu trebuie,etc),e clar! Nu scrie clar in articol ca asistenta,biata si nefericita de ea, a stat sa-l asiste pe sofer in loc sa aiba grija de "bolnava agitata"? Cum s-a urcat ea asa, linistita, in fata cand bolnava era tulburata vizibil?Nu am fost de fata,e adevarat dar nu-i greu sa iti dai seama ca a fost nesimtire crasa in serviciu. Mai bine ati recunoaste ca nu ati inchis bine usile din spate dar ati demarat in tromba,dand la o parte tot orasul cu sirena voastra!

  • Eh...te apropii , dar nu asistenta este de vina ci SISTEMUL ! Mai gandeste..., mai mergi la vot !

 • Este o moda la Bacau ca pacientul sa fie lasat singur in ambulanta , asistenta ocupand ,in cele mai multe cazuri , locul din fata ! In seara zilei de 21 ianuarie ore 21,30 . am fost preluata de o ambulanta din Bacau , ( evident , in urma solicitarii serviciului, nu ma simteam bine !), asistenta m-a inchis efectiv ca pe un caine in spate , asigurandu-ma ca-mi va bloca usa din exterior pentru ca "asa prevede protocolul "! Mai precizez ca eram pozitionta pe scaunelul de langa usa laterala si fara centura ! Sa nu mai vorbim de modul in care am fost tratata ajungand acolo ... modul de a vorbi. de a trata pacientii .. atat paramedicii cat si unii medici !! Aroganta , superficialitate de evaluare si diagnoza si lipsa de profesionalism !! Rusine !!

 • E prea puțin probabil să se fi sinucis....până la urmă era ziua fiicei ei, ce naiba !!??
  Incompetența și nesimțirea din sistemul sanitar face mereu victime !

  • Buna intrebare! Prezenta targai cazute sau nu si ea din ambulanta odata cu victima lamureste in buna masura problema. Oricum, asistenta trebuie sa stea langa pacient, nu langa sofer, ca-i asistenta medicala, nu asistenta de sofer. Doar in cazul acelor ambulante tip Dacia papuc, care nu stiu daca se mai folosesc, nu era loc langa pacient, ci doar langa sofer, dar si atunci asistenta vedea imediat orice miscare a pacientului, putea chiar pune mana pe el.
   Iar daca a fost sinucidere, cand iti ia Dumnezeu mintile, atunci iertata-mi fie observatia, dar nu-ti poate oferi nimeni protectie 100%.

   • Categoric si targa a cazut! Usa era deschisa si orice putea sa cada pe acolo daca nu era bine fixat. Repet intrebarea cheie: " Cum a reusit femeia sa deschida usa ambulantei de vreme ce era slabita si usa aceea nu se deschide asa de usor,fara un efort considerabil?" Eu am vazut un filmulet de prin nu stiu ce oras in care usile din spate ale unei masini s-au deschis in timpul mersului si pe strada a cazut un sicriu!Soferul a observat cativa metri buni mai incolo ca a ramas fara sicriu. Asa si aici...

 • Rușine! România tara tuturor posibilităților!! Cum sa mințiți in halul asta că femeia s.a aruncat singura din AMBULANTA!! Dânsa își iubea foarte mult familia și elevii și nu avea niciun gând de suicid! Asumati-va greșelile criminalilor! Asta sunteți ,niste criminali ! Ați lăsat.o pe femeie singura in spatele ambulanței și nici nu ați legat.o bine de targă ! Cum puteți să spuneți așa aberații că cică s.a aruncat singură! Voi nu va numiți asistente/doctori ,va numiți criminali în adevăratul sens al cuvântului! Tratați pacienții cu indiferența și nu respectați regulile! Și după va mai întrebați de ce se duce tara asta de râpă! Rușine! Păcat de cele două suflete rămase fără mamă! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!

 • Rușine! România tara tuturor posibilităților!! Cum sa mințiți in halul asta că femeia s.a aruncat singura din AMBULANTA!! Dânsa își iubea foarte mult familia și elevii și nu avea niciun gând de suicid! Asumativa greșelile criminalilor! Asta sunteți ,niste criminali ! Ați lăsat.o pe femeie singura in spatele ambulanței și nici nu ați legat.o bine de targă ! Cum puteți să spuneți așa aberații că cică s.a aruncat singură! Voi nu va numiți asistente/doctori ,va numiți criminali în adevăratul sens al cuvântului! Tratați pacienții cu indiferența și nu respectați regulile! Și după va mai întrebați de ce se duce tara asta de râpă! Rușine! Păcat de cele două suflete rămase fără mamă! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!

 • Rușine!! România tara tuturor posibilităților! Normal că au lăsat.o singura in spate că doar suntem în România ce sa mai respectam regulile ! Minciuni peste minciuni . Dna Loredana nu avea niciun gând de suicid ,își iubea foarte mult familia și elevii ! Incercati sa va mascați faptele cu niste povesti aiurite ! CUM SA SARA DIN AMBULANTA DE BUNA VOIE? ATI ÎNEBUNIT? Mai bine spuneți adevărul că nu ati legat.o bine de targă ,mincinoși infecți ce sunteți ! Voi nu va numiți asistente/doctori ,va numiți criminali că nu respectați regulile și tratați pacienții cu indiferența ! Păcat de cele două suflete rămase fără mamă! Rușine să vă fie!

 • ....și azi ar fi trebuit să sărbătorească! Un copil frumos, căruia i se face nedreptate imensa, daca se va merge pe varianta sinuciderii. Este total exclusa aceasta ipoteza, este doar o urzeala pentru a scoate vinovata pe cea care nu mai poate sa se apere... Foarte trist!