Topaz Residence, mai mult decât o locuință

„Am avut în vedere faptul că ne adresăm unor clienți care vor mai mult decât o locuință, vor confort personal, vor mai mult timp pentru relaxare și pentru viață privată”, spun reprezentanții dezvoltatorului Topaz Residence, care investește într-un ansamblu rezidențial premium, de 66 apartamente, în zona ultracentrală a municipiului Bacău, pe strada Nicolae Titulescu nr. 6.

De altfel, ansamblul rezidențial este poziționat optim pentru un locatar a cărui viață profesională implică frecvent prezența la instituțiile publice și private care își au sediul în zona centrală, dar care dorește și să își lase autoturismul acasă, în momentul în care își propune o ieșire la un restaurant sau în parc.

Topaz Residence este un ansamblu rezidențial premium, de 66 apartamente, în zona ultracentrală a municipiului Bacău

„Îmi plătesc taxele, îmi rezolv chestiunile la bănci sau ies în oraș fără a mai utiliza mașina, pierdeam mai mult timp în trafic și căutând un loc de parcare decât pentru problema în sine”, spune unul dintre clienții Topaz Residence. „În plus, câștig cel puțin o jumătate de oră în fiecare dimineață, dacă e să mă gândesc la transportul copiilor la școală, pentru că nu mai e nevoie de mașină”.

„O oportunitate extrem de rară în Bacău”

Într-adevăr, la 2-10 minute de mers pe jos de Topaz Residence se află grădinițe, dar și unele dintre cele mai bune școli și licee din Bacău: Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Spiru Haret”, Colegiile Naționale „Gheorghe Vrănceanu”, „Ferdinand I”, „Vasile Alecsandri” sau Colegiul Național de Artă „George Apostu”.

Biroul de vânzări aflat la șantier este disponibil zilnic pentru informații suplimentare, la ora realizării materialului fiind prezent unul dintre viitorii locatari: „Trec o dată la câteva zile pe aici, pentru că mi-e în drum. Îmi place că există transparență totală cu privire la evoluția lucrărilor, deschidere la dialog, văd mereu oameni pe șantier. Am achiziționat apartamentul cu banii jos și am beneficiat de un discount pentru asta.”

Motivele achiziției unei proprietăți în cadrul Topaz Residence vin și dintr-o altă strategie a clienților, conform reprezentanților agențiilor imobiliare Moldova Imob și Prohouse: „Este un plasament cu randament sigur, garantat. Avem clienți pentru care apartamentul achiziționat în Topaz Residence nu este prima proprietate deținută, clienți care căutau opțiuni de a optimiza resursele financiare pe care le aveau. Sunt buni cunoscători ai pieței imobiliare, pentru care o proprietate de genul celei din ansamblul Topaz Residence este o oportunitate care apare extrem de rar în Bacău.”

Constructorul selectat pentru proiectul Topaz Residence este Nortek Trust A.G., cu o cifră de afaceri de 17 milioane euro în 2017, exclusiv în sectorul privat. În prezent, compania e implicată în mai multe proiecte la nivel național, construind în domeniile rezidențial, office, hotelier, logistic sau centre comerciale, având șantiere în București, Brașov, Constanța, Roman sau Turda: „Am avut nevoie de garanția unui constructor recomandat de piață, cu un CV deosebit, iar Nortek ne-a demonstrat că e un constructor premium, ca și proiectul nostru”, spun reprezentanții dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre proiect și apartamentele disponibile puteți afla la telefon 0775.579.442, la biroul de vânzări de la șantier (strada Nicolae Titulescu, nr. 6) sau la www.topaz-residence.ro.

Comentariile sunt oprite