Top 5 economic bacauan

(29 martie – 4 aprilie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului. Sfirsitul de an va insemna, astfel, o noua selectie, pentru toate cele 12 luni. Asadar, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie:

1. Energy Bio Chemicals – Pentru ca a platit in avans ratele pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la societatea Carom Onesti. Suma totala se ridica la aproape 80 de milioane de lei.
2. Agricola Bacau – Pentru realizarea investitiei de modernizare a abatorului de pasari, in valoare de 10 milioane de euro.
3. Claudiu Serban – Pentru numirea in functia de prefect al judetului Bacau.
4. Agricola Bacau – Pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Avicola Lumina – Constanta.
5. Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale – Pentru initiativa de a lansa proiectul unei ordonante de urgenta pentru revenirea Registrului Comertului la camerele de comert. (Petru DONE)

Share this post: