Suntem bucuroși să vă prezentăm un nou serviciu de căutare a imobilelor în România – Flatfy.ro

Dacă sunteți în căutare de locuințe noi, de apartamente de închiriat sau vile de cumpărat, sunteți binevenit pe web site-ul nostru – unde sunt culese toate anunțurile și ofertele actuale din diferite surse de pe piața imobiliară a României.

Pe Flatfy se găsesc toate Ansamblurile Rezidențiale finisate, care se construiesc și care sunt în stadiu de proiectare din România, cu descriere amănunțită și adevărată, prezentate direct de la Dezvoltatori. De asemenea pe Flatfy.ro găsiți vile, apartamente, case și locuințe de vânzare și închiriere din București și din toate regiunile României.

Flatfy este un motor de căutare confortabilă a imobilelor, care sunt colectate într-un singur catalog. Noi deja am găsit toate imobilele din România, le-am selectat și am structurat comod toate informațiile despre ele, astfel încât vă rămâne numai să selectați și să comparați ofertele care v-au interesat.

Cum se caută ușor și se găsește repede pe site-ul nostru? Doar cu un singur clic deschideți toată informația utilă despre propoziția de care sunteți interesat și doar cu un alt clic treceți direct pe site-ul Dezvoltatorului sau autorului anunțului care v-a atras. Flatfy vă economisește timpul Dvs, vă oferă posibilitatea de a selecta, compara, adăuga în favorite imobilele dorite nu numai la computer dar și pe alte dispozitive (pe tabletă sau telefon mobil).

Flatfy este o posibilitate unică de alegere mega-confortabilă a locuințelor de vis din România!

Apartamente și prețuri în regiunile României

Analiticii motorului internațional de căutare au studiat piața imobiliară din România și au stabilit prețurile medii pentru cumpărare și închiriere a locuințelor din diferite orașe mari din România. Cele mai scumpe sunt apartamentele din Cluj Napoca, pe locul doi vin locuințele din București și Timișoara. Pe scara următoare sunt poziționate locuințele din Constanța, Craiova și Brașov. Cele mai ieftine apartamente se poate de cumpărat în Botoșani și Ploiești.

Prețurile medii a apartamentelor din regiunile României

Conform analizei analiticilor serviciului de căutare, s-a clarificat că cele mai scumpe apartamente din România sunt prezentate în orașul Cluj Napoca, unde se poate de cumpărat cu 51 000 euro o locuință cu o cameră. Iar pentru apartamente mai spațioase va trebui să dispuneți de o sumă mai mare decât 100 000 de euro.

Pe locul doi sunt poziționate prețurile apartamentelor cu o cameră din orașul București, care își iau startul de la 39 000 euro și ajung până 110 000 pentru locuințele cu 4 camere.

La fel din grupa celor mai scumpe imobile din România face parte și piața imobiliară din orașul Timișoara, unde costul locuințelor cu o cameră începe de la 40 000 și pentru 3-4 camere se achită o sumă nu mai mică de 70 – 90 de mii de euro.

Constanța, Craiova și Iași ocupă o secțiune medie dintre prețurile imobiliarelor prezentate pe țară, cu prețuri începătoare între 30 000 – 39 000 de euro. Cele mai mici prețuri au fost găsite pentru apartamentele din orașul Bacău și Botoșani, unde cel mai ieftin apartament costă 22 000 euro.

Share this post: