Studenți la Colonești, în campania „Tare Aş Ajuta Un Copil”

În perioada 1-6 aprilie 2015, un grup de studenţi din cadrul Facultaţii de Ştiinţe Economice specializare Marketing desfăsoară o campanie intitulată „Tare Aş Ajuta Un Copil” .

„Prin acest proiect, încercăm să satisfacem nevoile de educaţie şi hrană a unui grup de 56 copii din localitatea Calini, comuna Coloneşti, judeţul Bacău, fiind identificată ca zonă defavorizată din punct de vedere socio-economic şi educaţional. Ne propunem astfel să implementăm diferite activităţi pentru copii, plecând de la strângeri de fonduri atât prin acţiuni organizate în cadrul universităţii (fotografii personale profesionale, frizerie, etc.) cât şi prin apelarea la diverse companii din Bacău pentru a ne sponsoriza fie cu materiale, fie într-un mod financiar pentru a pregăti un număr de 56 de pachete care vor conţine atât rechizite şcolare cât şi alimente neperisabile”, se arată într-un comunicat de presă.

În document, se mai arată că planurile se vor concretiza printr-o vizită a echipei de proiect la şcoala din localitatea Calini, comuna Coloneşti (judeţul Bacău), unde, printre alte activități,01 se vor distribui pachete cu rechizite şcolare şi alimente neperisabile.

Pentru realizarea tuturor acestor activităţi, s-a constituit o echipă formată din 15 studenţi şi un profesor îndrumător din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri”.