Streetfood și muzică live în Parcul Cancicov! Băcăuanii sunt așteptați la FOODfest

În perioada 30 mai – 2 iunie, Parcul Cancicov va găzdui un nou festival dedicat streetfood-ului și muzicii live. Băcăuanii sunt așteptați la FOODfest, un eveniment organizat de Asociația SCENA împreună cu Primăria Bacău.

„Vom petrece impreuna Ziua Copiilor unde special pentru acestia vor fi workshop-uri care ii vor incanta la maxim. Veti avea ocazia de a-i vedea in premiera in acest an la Bacau pe cei mai in voga artisti ai momentului, cum ar fi : Amuly,  Deepcentral, Dorian Popa, Lino Golden, Mario Fresh, Nosfe, Puya si Spike. In cadrul festivalului aceste prestatii vor fi insotite de rulote cu o gama variata de mancare pe gustul tuturor”, susțin organizatorii. 

Nu vor lipsi vendori cunoscuți din țară, băcăuanii având ocazia să se delecteze cu burgeri, Pizza, clatite, pancakes, gyros, hotdog, mâncare mexicană și spaniolă.

 

Vezi comentariile (2)

  • Astfel de activități nu trebuie organizate în Parcul Cancicov. Parcul este destinat pentru plimbări și relaxare, dar actuala administrație, incultă și incompetentă habar n-are ce înseamnă unh parc. Sunt atâtea alte locuri unde se poate organiza Street-circ-zgomo-mârlăneală-food.

  • Va fi calcat in picioare iar Parcul Cancicov si transformat in maidan. Cu burtile pline si obezi cu multa imbulzeala pt ca parcul trebuie transformat dupa propunerile primarului in balci si iarmaroc. Va fi paine si circ pt ca atat stie domul primar sa ofere cetatenilor din Bacau.