SONDAJ pentru Primăria Bacău! Dragoș Pavăl, patronul DEDEMAN, conduce detașat. Surpriza de pe locul al doilea

Patronul DEDEMAN, Dragoș Pavăl ar ieși lejer primar al Bacăului, dacă s-ar hotărî să candideze. Asta reiese dintr-un sondaj de opinie făcut pe unul dintre cele mai mari grupuri de Facebook din Bacău, în care au fost incluși doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ.

Conform sondajului la care au participat până acum peste 600 de băcăuani, deși abia a fost lansat, peste 400 de oameni l-au votat pe Dragoș Pavăl, unul dintre cei doi frați care conduc imperiul Dedeman. Numele său a mai fost vehiculat pentru funcția de primar, însă deocamdată totul este la nivel de zvonuri. 

Pe locul doi se clasează un alt om de afaceri băcăuan, inclus în sondaj de administratorii grupului. Este vorba despre Dorinel Umbrărescu, cel care s-a remarcat prin lucrările de infrastructură, mai ales centura Bacăului. Băcăuanii se pare că apreciază seriozitatea constructorului, votându-l masiv pentru funcția de primar. 

Pe locul 3 se situează Lucian Viziteu, cel care e posibil să fie candidatul USR + PLUS la primăria Bacău. Urmează la mică distanță independentul Cristian Ghingheș, iar abia apoi, pe locul 5, actualul primar Cosmin Necula. Ultimele locuri sunt ocupate de Petrică Mihăilă (PNL) și Nicolae Zaharia (PRO România). 

Votarea este în continuare deschisă pe pagina grupului Județul Bacău Bun și Rău. 

Vezi comentariile (11)

  • Paval si UMB sunt bagati cu forta in acest sondaj, Viziteu nu are experienta in adm, Petrica Mihaila nu a facut nimic pentru Bacau chiar daca are nspe mandate la activ la CJ, Necula s-a dovedit a fi cel mai slab primar al Bacaului, deci Ghinghes ar fi solutia daca vine cu program beton si cu o echipa ok (USR, PLUS poate?).

  • Ținând cont ca primii 2 nu vor candida niciodată, sa înțeleg ca actualul primar ar câștiga încă un mandat? Consider ca singurul scop al sondajului e acela de a ne baga în cap cât de bun este Necula! Oare sa voteze bacauanii, din nou, un primar care nu a făcut nimic? Sa se repete greseala "Stavarache" cu 3 mandate fără realizări?!? M-aș mira, cred ca ne-am mai deșteptat între timp...

  • Domnii Paval si Umbrarescu nu se baga in dezastrul din administratia Bacaului. Principalul motiv sunt interesele imobiliare pe care le urmaresc, intrand in grave conflicte de interes de natura penala prin achizitiile de terenuri pe care si le doresc in viitorul foarte apropiat. Plus ca sunt foarte inteligenti si vor sa evite probleme ulterioare. Iar despre ceilalti vom vedea.

  • Si ati mai gasit o scorneala sa va citeasca ,,boborul".Voi cind afirmati asa ceva ,aveti toate tiglele pe casa?Cum sa vina cineva care administreaza 1,5 miliarde de euro la ceva care are de administrat 50-60 miliane de euro? Voi realizati ineptia asta?Poate vre-un director de magazin sa vina de la ei pentru primarie.Cunosc domeniul si credeti-ma ca la primaria Bacau sa-r incalta cu papuci de bebelus.

  • Nici Dragos Pavăl sau Umbrarescu,nu vor candida la alegerile locale.GARANTAT.Sunt destui care sunt doritori de aceasta functie.Care nu au habar de ei,darămite să conducă un oraș

  • Bacăul bun și rău.... spune totul... și va credeam om serios, dar tot gargara va place... de, Romanika. Avem fix ceea ce suntem.