SJU Bacău solicită Ministerului Sănătății finanțarea celui de-al doilea accelerator de particule din cadrul compartimentului de Radioterapie

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau a retransmis ieri, 15 ianuarie 2020, catre Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica Bacău, solicitarea pentru finantarea celui de al doilea accelerator de particule din cadrul Compartimentului de Radioterapie, insotita de toate documentele justificative spre a fi inclusa in Bugetul MS pentru 2020.

„Prima solicitare de finantare a fost transmisa catre MS inca din toamna anului 2019 in urma semnarii contractului de furnizare a acceleratorului de particule cu firma castigatoare a procedurii de licitatie. Ministrul Sanatatii de la acel moment  a promis finantarea acestui obiectiv la rectificarea bugetara din iarna anului 2019 care nu a mai avut loc”, se arată într-un comunicat de presă al SJU Bacău.

SJU Bacau are in proces de desfasurare procedura de atribuire a contractului de constructie a celui de-al doilea buncar, procedura care urmeaza a se finaliza la inceputul lunii martie 2020, lucrare finantata integral de Consiliul Judetean Bacau.

This website uses cookies.

Read More