Sergiu Sechelariu ar putea candida la Primăria Bacău. „O să îmi fac un sondaj și o să văd dacă sunt dorit”

Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar al Bacăului, ar putea candida la Primăria Bacău, sau chiar la Consiliul Județean. Fostul secretar de stat la Transporturi în Guvernul Năstase și-a publicat un amplu interviu laudativ în ziarul Deșteptarea, intitulat „Sergiu Sechelariu: Un om cu experiență, dăruire și moralitate”, în care insinuează că ar putea candida pentru o funcție la alegerile locale din acest an. 

Contactat de Ziarul de Bacău, Sergiu Sechelariu a confirmat că ar putea candida independent pentru Primăria Bacău sau chiar pentru Consiliul Județean, dar mai înainte de a lua decizia va face un sondaj de opinie.

„Sunt în postura în care îmi etalez anumite lucruri pe care le-am făcut în decursul profesional și al vieții. Am demonstrat ca sunt aproape de băcăuani prin ceea ce am făcut. În jur de 10-15 august o sa îmi fac un sondaj și o sa vad dacă sunt dorit fie pentru Primăria Bacău, fie pentru Consiliul Județean. Nu m-am decis”, a declarat Sechelariu pentru ZDBC. 

Omul de afaceri a subliniat că, dacă va decide să se bată pentru Primăria Bacău, o va face doar ca independent. „Voi candida independent, dacă va fi. Am fost curtat de mai multe partide, dar cred că pot polariza mai multe voturi independent. Cred că trebuie începute niște investiții în Bacău”, a conchis Sergiu Sechelariu. 

Conimpuls, compania cu care posibilul candidat a avut succes în anii 90, e în faliment, iar lichidatorul cere atragerea răspunderii lui Sergiu Sechelariu și a soției sale.

Omul de afaceri a mai candidat o dată la Primăria Bacău în 2008, fiind  susținut puternic de fratele său, fostul primar Dumitru Sechelariu. Atunci a luat peste 18% în primul tur, pierzând însă la mare distanță față de Romeo Stavarache în turul al doilea, reușind să ia doar 25,6% din voturi. 

Vezi comentariile (19)

  • da cu ce te incurca? oricum nu are sanse. asta cu libertatile si drepturile va cam da cu virgula unora. e dreptul lui. de aia isi bat guvernanti joc de noi, ca sunt unii ca tine care nu dau 2 lei pe drepturi si libertati. daca va place sa aveti stapani foarte bine. daca la fel va place dictatura foarte bine. dar nu suntem toti de acord cu stapanii si dictatura. nu e vb de sechelariu, ci de principiul ca unii ca tine nu inteleg ca e dreptul lui sa candideze si fara sanse...asi putea spune ca mai bine nu comentai, dar e dreptul tau. e liber sa candideze la fel cum esti liber sa vorbesti ...nu imi place nici mie de el, dar unde ajungem cu mizeria asta ca numai unii au drepturi? ajungem la lucruri grave ...

  • mai bine NU comentai . are voie ca e liber ca si tine sa face ce considera el. daca iti place la stapan fara drepturi, canta la alta masa.

  • Dle Hadambu, in acest articol , ziaristul nu a cerut parerea nimanui. Intr-un sondaj viitor, poate, dar nu acuma. Eu cred ca el va face poate mai mult decat Stavarache si cel prezent.

 • La funcția de Primar trebuie sa candideze un om care a condus o societate. Rezultatele obținute au arătat ca este un manager bun. Cred ca ar fi bine sa candideze.

 • Fiecare are dreptul de a candida in orice functie publica,daca nu are acest drept suspendat(anulat,)de o instanta de judecata printr-o hotarare definitiva si irevocabila!!!

 • Să ne întoarcem la epoca lu' tata seche, când orașul era doar moșia astora cu propaganda trustului deșteptarea care ne spunea din sculare în culcare că nu suntem demni de minunații frați pesedezi? Toate stațiile de autobuz numite Selena după fiica lui, pista de karting făcută pentru doruleț Schumacher, toate afacerile din oraș fiind sub oblăduirea jupânului și să nu uităm că benea de acolo vine și uite cât de capabil și dedicat Bacăului este, de am ajuns de tot râsul Moldovei.

  • Am ajuns rasul moldovei din cauza pnl si stavarache, daca e sa fim corecti. Si ceva cina are si necula...dar marea vina e pnl stava...asta pt cine are habar ce se intampla in jurul lui...

 • Mai baiatule, neam de neamul tau sa nu mai intre in primarie. Inca mai pute de te indoaie a whisky...

 • Dumitru mare gospodar praf fabrica letea si stadionul municipal sergiu tot asta stie sa faca avere pentru el "

 • Are dreptul sa candideze.
  Din pacate, el si altii care au avut parghiile puterii la nivel central, au ratat oportunitatea de a face ceva pentru aceasta zona.
  Pentru ca maine e 14 iulie, ii doresc sa fie sanatos.
  Nu pot sa uit ca, acum multi ani, la un poat de radio am auzit- " pe guvizii astia numai eu si fratele ii putem conduce". Posibil sa nu fi retinut exact.
  De asemenea, retin ceva cu o anume Irina Jianu.
  Pana la urma, in Bacau sunt cetateni diversi si, daca va fi votat, nu avem ce face.

 • Încearcă si el.Merge,merge..nu,nu.Asta e.Avem destui doritori la functia de primar.Va fi pâine si circ.Marea noastră liniște,pe care o vom avea uni,si ceva mai putine burți pline ,se va datora pe deoparte Covidului si alta a legi in care numai ai voie sa faci pomeni electorale.Vedem,ca acum e Her Jupânul si chibiți PNL-isti la “butoane”care poate vor vârî o stare de urgentă,si se amâna alegerile.In orice caz,destui minciuni ai candidaților si promisiuni cu duiumul si fara realizare a lor.Let the show begin.

 • Il stiu personal.Are o “limba de fier”,slobod la vorba.Dar poate ar trebui un primar ca el in Bacau.Sa faca ordine.Nu stiu daca e potrivit pentru aceste vremuri.Are tot dreptul sa candideze,nu sa si ajungă primar.Vedem,lista e lunga si bătălia e mare pentru scaunul de primar.

This website uses cookies.

Read More