Se reabilitează strada Aeroportului, din Bacău

Strada Aeroportului

Strada Aeroportului, din Bacău, urmează să fie reabilitată în acest an, investiția fiind în faza primirii acordului de mediu. Proiectul a fost demarat în 2016, după alegerile locale, când s-a decis alocarea de la bugetul local a 60.000 de lei pentru a porni efectuarea studiilor tehnice.

Reabilitarea străzii Aeroportului va duce la mărirea numărului de benzi, modificarea completă a sistemului de iluminat, reabilitarea sistemului pluvial și de canalizare. „Este foarte important ca această stradă care face, practic, legătura cu poarta Europei să fie făcută cu bun-simț”, a declarat Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău.

În această vară, este programată finalizarea lucrărilor de modernizare a Aeroportului. Proiectul, de 57 de milioane de lei, cuprinde un turn de control, un terminal de pasageri, o parcare auto, anexe administrative, garaje, un terminal pentru transportul rutier, un drum de acces la radiofar, o uzină electrică, o centrală termică, un rezervor de apă antiincendiu și o stație de pompare.

Vezi comentariile (3)

  • De ce nu se face legatura pe linga calea ferată cu zona Narcisa-Magura-DN11?S-ar evita o zona aglomerata si DN2 pt a ajunge la Aeroport?!

  • Eventual sa se face ceva si cu jegurile alea de la poarta (taximeTRISTI), de fiecare data cand cand vin cu avinonul imi vine sa le rup picioarele.

    ...in rest toate bune, spor la treaba.