Se întrerupe apa pe câteva străzi din centrul Bacăului

Câteva străzi din centrul Bacăului rămân fără apă luni, timp de câteva ore, pentru lucrări de branșare la rețea a unui bloc nou construit.

Foto arhivă

Pentru bransarea la rețeaua de apa a blocului de locuințe colective de pe strada Nicolae Titulescu, nr. 6, luni, 9 septembrie 2019, între orele 09:00 și 16:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile, anunță CRAB.

De această oprire vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Oituz, Nicolae Titulescu, Caișilor, Nicolae Bălcescu, Trandafirilor, Șoimului, Ioniță Sandu Sturza (inclusiv Hotel Decebal) și Războieni.

Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, în anumite zone ale municipiului Bacău să apară și fenomenul de turbiditate (apă murdară). „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată în comunicatul CRAB

Vezi comentariile (1)

  • Ce sa mai bransezi cand si fara noii consumatori, noi cei de pe Energiei avem probleme mari cu apa. Banuiesc ca in aceeasi stare sunt si alte strazi. Toata luna august am avut restrictii la furnizarea apei. Se continua si in septembrie. WC-urile sunt impracticabile, bucatariile sunt de prisos, centralele de apartament intra in alerta datorita lipsei de presiune( mai ales la etajele superioare). Cata toleranta sa mai ai? Nimeni nu spune adevarul despre alimentarea cu apa a orasului. Toti ne mint si facturile cresc datorita aerului care misca apometrele...