Se înmulțesc cazurile de coronavirus în județul Bacău! Pacienți noi internați în Bacău și Onești

Numărul cazurilor de coronavirus în județul Bacău a ajuns la 11, de la debutul crizei. Conform ultimelor date, cele mai multe cazuri sunt internate la Spitalul Județean Bacău. Este vorba despre 5 persoane, care au fost testate pozitiv pentru COVID-19. 

Alte două cazuri sunt acum internate temporar la Spitalul din Onești, desemnat spital de suport covid-19. „Este vorba despre o infirmieră, care a fost testată negativ la primul test, iar la al doilea pozitiv. Starea ei este însă bună acum. Al doilea caz este din Moinești, un bărbat de 68 de ani, cu probleme pulmonare. Este intubat, însă așteptăm să vedem unde îl putem trimite. Noi suntem spital de suport covid, nu avem cele necesare pentru tratament”, a declarat pentru zdbc.ro managerul Gelu Nicolcea, de la Spitalul Onești. 

Încă un caz este confirmat la spitalul din Buhuși. Însă pacientul va fi trimis către un alt spital, ori la Bacău ori la iași. 

În afară de aceste 8 cazuri, care în prezent sunt internate în spitalele din județ, au mai fost cele două decese, ale femeii din Moinești și profesorului din Comănești, precum și primul caz, cel al copilului din Moinești, care între timp a fost vindecat. 

Vezi comentariile (6)

  • Pana nu se inchid granitele, vom avea multe cazuri de-acum incolo.Vin sarbatorile pascale si o sa fie jale!Autoritatile au luat masuri doar pt.oamenii cinstiti care au ramas sa munceasca in aceasta tara,platitori de taxe si impozite,adica daca iesi pana la magazinul din fata blocului sa-ti iei o paine si uiti sa-ti iei acea declaratie pe proprie raspundere esti amendat fara discutie,bolnavii au fost dati afara din spitale,pt.ca sa se interneze ,,stranierii" care pana mai ieri dadeau lovituri prin Italia,Spania,etc.Acuma sunt prioritari pt.statul roman,nu acei care,cu riscul de a ma repeta,au ramas sa munceasca,si sa plateasca impozite statului roman!Am ajuns sa fim haituiti pe strazi,speram sa nu fim si victimele abuzurilor celor din MAI,sau MAPN!Va veni vremea si politicienilor sa raspunda pt.situatia actuala,sanctionandu-i acolo unde ii doare cel mai tare.adica la VOT!!!

    • Stiu din surse sigure ca acesti smecheri veniti din strainatate, care nu lucrau cu contract si comiteau ilegalitati de tot felul, au fost admisi in politia locala si patruleaza pe strazi fara masti de protectie, ca sa prinda oameni cinstiti care au declaratii completate si sa-i ia la bataie.

    • Inainte ca sa se inchida de tot granitele, ar trebui sa iti deschizi definitiv mintea si sa iti clatesti gura! Tin sa iti fac prezent ca nu doar autoritatile din Romania au luat masuri pentru binele populatiei, ci si alte tari din marea Europa. Asa cum trebuie sa iesi tu afara cu declaratia completata multi altii o fac deja de mai bine de 2/3 saptamani si nu ai de ce sa o uiti acasa daca esti constient de situatia actuala (pt ca noua ne cam place sa facem cum vrem fara sa tinem cont de reguli, legi etc). Ar trebui sa lasi deoparte rautatea si toate gandurile rele cand vorbesti de diaspora!!! Majoritatea sustineti ca "stranierii" v-au adus Covid-19 dar poate uiti ca peste hotare calatoresc romanii fie in scop de afaceri, politice, congrese medicale, intruniri, turistice si care ar fi putut foarte bine sa iti aduca virusul. Asa ca ai face bine sa stai acasa si sa mananci mai putina paine pt ca nu prea faci efort plus ca ai grija de casa, cu atatia delincventi care s-au intors!!!

    • Slaba nadejde domnule.Oamenii nostri uita usor,multi se extaziaza in fata celor care se imbogatesc furand.

  • Hai că s-au pregătit propagandiștii ciumei roșii să dea vina pe diaspora că ne aduce virusul, însă nu văd prin Bacău că se întorc sutele alea de mii de "stranieri" care au plecat din cauza condițiilor de aici. Cam toți cei plecați rămân acolo și e mai bine pentru ei să aibă de a face cu sistemele sanitare și sociale din Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania etc decât să se întoarcă aici ca să fie "tratați" în spitalele regionale pesedeze inexistente sau în cele distruse de hoțiile managerilor puși politic de benea și camarila.

This website uses cookies.

Read More