Scandal la DGA Bacău! Soția unui angajat, internată cu COVID, aduce acuzații grave conducerii, de pe patul de spital

Mai multe persoane s-au infectat cu Covid 19, trei dintre acestea fiind angajați ai Serviciului Județean Anticorupție Bacău, după ce șeful structurii ar fi ținut mai multe ședințe zilnice, în același birou, cu angajații, fără a respecta normele de distanțare. Acuzațiile sunt lansate de soția unuia dintre angajați, și ea infectată cu noul virus, de pe patul de spital, acolo unde a ajuns atât ea, cât și soțul și alți membri ai familiei.

„Această situație se datorează exclusiv comisarului șef Tamaș Marian, șeful DGA Bacău, care dând dovadă de iresponsabilitate, neprofesionalism și mania grandorii, de la apariția ordonanțelor militare a făcut 5/6 ședințe zilnice cu 7 persoane într-un birou de 7 mp, încălcând toate dispozițiile legale. Din cele 7 cadre, 3 au fost infectate și internate în spital. (…) Când vă scriu aceste rânduri, ceilalți 4 sunt la serviciu și printr-un test se poate stabili dacă sunt pozitivi”, a scris comisar șef Corina Neicuțescu, ofițer de poliție, soția angajatului Serviciului Anticorupție, într-o scrisoare adresată ministrului Administrației și Internelor. Aceasta cere de pe patul de spital „măsuri legale” pentru a i se face „dreptate”, în caz contrar, aceasta și soțul fiind deciși să se pensioneze. 

„Ne îndoim de veridicitatea acuzațiilor”

Purtătorul de cuvânt al DGA, cms.șef Sarmizia Fetcu, a declarat pentru zdbc.ro că cei trei angajați care erau internați în spital au fost externați și se simt bine. „Serviciul Teritorial Bacău este operațional. Cei 4 angajați despre care doamna Neicuțescu spune că sunt infectați nu au prezentat simptome, însă, conform metodologiei au stat în izolare la domiciliu 14 zile, așadar nu există nici un risc. Cu toate acestea, conținutul sesizării va fi verificat per total, deși de îndoim de veridicitatea acuzațiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt. 

Vezi comentariile (12)

 • hai sa facem scandal, poate dup-aia mergem la serviciu doar sa incasam salariul si Sefu nu ne mai zice nici "da-te mai-ncolo!". asta-nseamna sa fii smecher pe banii prostilor, adica, ai contribuabililor!

 • Ce gangsteri s-au ascuns si se ascund in DGA Bacau! Si ce gangsteri acoperaDGA Bacau. Dna Neicutescu nu vorbeste aiurea. Are informatii soc despre cei din Politie.

 • Treaba e simpla...dar incurcata!
  Faptul ca Tamas e un grandoman si incompetent o stie si ultimul militica din IPJ. O demonstreaza rezultatele. Ce erau astia odata....si ce sunt acum!
  Dar esenta e alta.
  Acest Neicutescu, provenit de la IPJ-Serviciul Criminalistica(aia cu amprente, poze si frecat pensula) este taticul incompetentilor, dar mai ales al celor care taie frunza la caini din MAI - judetul Bacau! Dar in acelasi timp un vanator de functii pe concursuri ***! ***
  Pai la 5/6 sedinte pe zi....a cate 30 minute minim sedinta....astia stateau la taclale cate 3 ore din 8 de lucru!? Pai nu erau bolnavi toti?
  Auzi la ei....ameninta ca se pensioneaza!
  Hai domn' Dr. Ovidiu, du-te la pensie....ca ai obosit de atata frecat menta si fentat colegii...si ia-o si pe "coana" Oana....ca nu plange nimeni dupa voi! ***

  - comentariu cenzurat

 • Cum suna asta: vom verifica dar ne indoim ca aveti dreptate??? Asa se fac anchetele si pentru ceilalti incupati? Ar trebui macar sa pastrati aparenta unei corectitudini in realizarea anchetelor....dar exprimarea aceasta explica CLAR modul cum intelege DGA sa-si faca treaba. Sigur, purtatorul de cuvant nu are nici o vina: vina exclusiva este a conducerii institutiei.........DICTATURA

 • "....conform metodologiei au stat în izolare la domiciliu 14 zile"... Despre ce vorbeste purtatoarea cu vorba. Care metodologie? Cine și cum s-a dispus izolarea la domiciliu? Pe vorbe sau acte de dispoziție. Despre lege , de cunoașterea si respectarea ei de catre unii nu mai vorbim. Nimeni nu le poate sti pe toate insa se poate apela la instituția recunoasterii greselilor si mai ales la asumarea faptelor și erorilor comise . Rușinos.

 • Comparativ cu multi sefi din Politie, cei care il cunosc cu adevarat pe domnul Tamas, au o parere foarte buna despre el. Faptul ca are caracter si anumite principii care sa construiasca ceva stabil, asta nu le pica tocmai bine celor ca Neicutescu si altor indivizi din sistem care de-a lungul vietii s-au tot perindat prin anumite structuri, doar cu gandul tinteasca o functie inalta. Sa spuna celebrii soti si cate frustrari si-au etalat incat sa-i incurce pe colegi si sa pericliteze planurile institutiei respective.

 • La DGA Bacau nu exista decat complicitati cu coruptii mai ales daca sunt implicati politic, adica primari, directori de scoli, contabili, acoperiti de mafia din Politie, de la Economic, BICEMA. Iar astia de la DGA in loc sa-i infunde pe colegii corupti sunt mana in mana cu ei. Scria cineva despre modul mizerabil de anchetare a sesizarii dnei Neicutescu. Dovada scrisa ca mafia este totala in Politie.

 • Una peste alta Neicutescu are dreptate. DACA e adevarat ce spune inseamna ca seful si colegul care a fost primul infestation trebuie cercetati penal...cum se intampla in toate celelate cazuri! Pai de ce sa sufere omul si familia lui pentru faptul ca un sef si un coleg sunt inconstienti si incalca reguli pentru care altii au dosare penale?

This website uses cookies.

Read More