S-a deschis sezonul la Aqua Club Bacău! Cele șapte piscine ale complexului vă așteaptă zilnic ca să potoliți arșița verii

Piscina cu valuri

Piscina cu valuri, unică în Moldova

A început un nou sezon de distracție la Aqua Club Bacău. Cele 7 piscine ale complexului de la Gherăiești vă așteaptă și în acest an pentru a mai domoli arșița.

Programul începe zilnic de la ora 9.00 dimineața (lunea, la ora 10.00) și se termină seara la ora 19.00. Așa cum v-a obișniut, Aqua Club pune la dispoziția clienților 700 de șezlonguri, iar cei care vor să servească o gustare sau băuturi răcoritoare există o terasă și un bar. Aqua Club pune la dispoziția clienților o parcare încăpătoare, iar pentru cei fără mașină se poate ajunge cu autobuzul nr.4

Tarifele pornesc de la 15 lei de persoană și diferă în funcție de oră și de zi. Există însă tot felul de abonamente avantajoase pentru familii, foarte căutate de clienți (vezi foto).

Tarifele Aqua Club 2018

Aqua Club a devenit cunoscută în toată Moldova datorită piscinei cu valuri, unică în regiune. De asemenea, complexul mai pune la dispoziția clienților un bazin mare, o piscină de înot contra curentului, pentru cei care vor să facă exerciții, una specială pentru volei și una adâncă pentru cei mai experimentați. Nu lipsesc două piscine pentru copii, cu tobogane de apă.