S-a afișat lista cu locurile libere din grădinițele băcăuane. Ce unități mai au loc pentru preșcolari

Inspectoratul Școlar Bacău a publicat lista locurilor libere în grădinițele băcăuane după prima etapă de înscriere. În total, potrivit informațiilor afișate mai sunt disponibile 360 de locuri în grădinițele băcăuane, toate la buget, în învățământul de masă tradițional, fie la program normal, fie la prelungit.

Foto arhivă

Sunt locuri pe toate grupele, de la mică la mare. Unitățile care încă mai au loc pentru preșcolari sunt Grădinița „Spiru Haret”, Nr.12, Colegiul Pedagogic, Colegiul „N.V.Karpen”, Grădinița Agricola, Școlile „Georgeta și Mircea Cancicov”, „Ion Luca”, „Alecu Russo”, „Domnița Maria”, „Alexandru Șafran”, „George Bacovia”, „Nicu Enea”, „Spiru Haret”. Totodată, mai primesc copii grădinițele 26, 27, 17, „Violeta”, 33, 24, 28, „Lizuca”, 9, 29, 25, 34, 21.

Lista completă se poate consulta pe site-ul inspectoratului. Etapa a doua de înscriere se realizează până pe 19 iulie, cu depunerea cererilor. Acestea vor fi procesate până pe 26 iulie. După aceste două etape este prevăzută și o etapă de ajustări în intervalul calendaristic 29.07.2019 – 30.08.2019.