Recipiente cu dezinfectant în 3.700 scări de bloc din Bacău

Primăria Bacău a distribuit asociațiilor de locatari recipiente cu dezinfectant. Dispozitivele sunt montate la intrarea celor 3.700 de scări de bloc din oraș, anunță primarul Cosmin Necula.

Recipientele și soluția pentru reumplere au fost distribuite președinților de asociații de proprietari, care se ocupă de amplasarea corespunzătoare în scările de bloc.

„Chiar dacă autoritățile naționale au stabilit că primăriile nu mai au obligația montării acestor recipiente, am hotărât să mergem mai departe cu această acțiune. Trebuie să fim în continuare atenți și este binevenit să avem la îndemână cât mai multe mijloace de prevenție. Le mulțumesc președinților de asociații pentru sprijinul acordat și vă îndemn pe toți să folosiți aceste dispozitive cu încredere și responsabilitate, pentru protecția dumneavoastră”, a declarat primarul Cosmin Necula.

Vezi comentariile (8)

 • Câtă grijă... Mi se face scârbă. Și trebuia să apară pe eticheta primăria Bacău?

 • Domnule Necula, imi pare rau pentru dvs, nu ati facut nimic notabil pentru acest oras într-un mandat de 4 ani !!

 • A disparut sticla in 30 de minute .... Sa razi... ???? Sa plangi ... ???? Bani aruncati pe apa sambetei....

 • Dupa mai bine de doua luni de pandemie Primarele nost a scos capul si el precum ghiocelul. Stimabile, vezi ca orasul este invadat de vegetatie si avem sansa ca el sa se transforme in jungla. Poate faci ceva, ca marea curatenie si ,,primenire,, a gardurilor vii declansata prin ianuarie-februarie a murit dupa aproape doua saptamini ....vorba multa, marete proiecte, ZERO realizari.

 • Flacon(recipient) cu pulverizator-nu e dispozitiv.
  La ce au ajutat?- au disparut in cateva oare?
  Au ramas foto in ziare-si banii dati.
  O afacere , probabil foarte profitabila, pentru o firma acum necunoscuta.

 • Initiativa este buna. La noi inca nu a aparut dispozitivul.
  Ar trebui mai multa grija:tineretul iar se aduna cu zecile pe banci in centru, grupurile de conationali cu carucioare cu copii la cersit se impart in zona pietii si peste tot iar noaptea cand nu e nici un echipaj de politie au loc raliuri cu cate cinci masini cu toata viteza ,fara pic de jena ,fara sa le pese, totul dupa miezul noptii cand sunt siguri ca nu ii deranjeaza nimeni.Poate luati masuri!

This website uses cookies.

Read More