Reacții după alegerile parlamentare – Lucian Stanciu Viziteu a mulțumit pentru votul dat USR Bacău

USR a obținut în județul Bacău un scor de 6,35% la Camera Deputaților și 6,47% la Senat. Partidul lui Nicușor Dan nu a obținut direct niciun mandat de parlamentar, dar mari șanse pentru un post de deputat are Lucian Stanciu Viziteu, aflat pe prima poziție din listă.

Nicușor Dan și Lucian Stanciu-Viziteu
Pe Facebook, Lucian Stanciu Viziteu a notat:

„Mulțumesc celor care au acordat un vot de încredere pentru USR cât și tuturor celor care au ieșit la vot. Mulțumesc de asemenea celor care nu au ieșit la vot – ați transmis cel mai puternic mesaj. Urmează să confirmăm prin fapte ceea ce ne-am propus și mai ales să aratăm tuturor că au de acum pentru cine ieși la vot. Doamne ajută!”

Vezi comentariile (2)

  • Bravo Lucian ! Bacauanii care au votat USR isi vor pune toate sperantele in tine . Interesele de grup si individuale nu ne intereseaza . Sensibilul avantaj si increderea in uniune , se poate pierde intr-o secunda .

  • Băi frate , nu a mai comentat nimeni ! Vezi ce inseamna sa nu fii in zona penala ? Nu te vede si nu are nimeni nici o apreciere . Apoi , Bacaul este renumit pentru populatia care nu are opinie , in afara de bodegă , șofer de taxi si autobuz .