Reacția PSD la criticile primarului Cosmin Necula: „Incoerența – cuvânt de ordine la Primăria Bacău!”

PSD Bacău a reacționat după criticile aduse Guvernului de primarul Cosmin Necula. Acesta a declarat marți dimineață că cele 29 milioane de lei primite la rectificare nu sunt suficiente, deoarece Guvernul Dăncilă ar datora Bacăului încă 70 de milioane de lei.

Foto arhivă: Primarul Cosmin Necula și parlamentari PSD Bacău

Social-democrații, care în urmă cu 3 săptămâni i-au retras sprijinul politic primarului Bacăului, scot în evidență cifrele diferite comunicate public de primar. De asemenea, din cauza neimplementării unor proiecte, bugetul local ar putea înregistra un excedent, la finalul anului.

Redăm integral comunicatul PSD Bacău:

Incoerența – cuvânt de ordine la Primăria Bacău

– Aflat în campanie electorală pentru un nou mandat de parlamentar, primarul Bacăului a încurcat din nou etichetele și culorile, demonstrând lipsa de coerență și necunoașterea fenomenului administrativ.

– După ce a acuzat că Guvernul ar fi luat băcăuanilor 60 de milioane lei, iată că cele 60 de milioane sunt, potrivit numărătorii de la Primărie, 100 de milioane.

– Suma este, evident, scoasă din burtă, peste noapte din meschine rațiuni electorale. Ba 60 ‼, ba 100 ‼, dar ne întrebăm de ce n-ar fi 160 sau 200 de milioane, dacă tot e fără număr!?

– Ca și în cazul falimentului proiectului de la Insula de Agrement, când primarul nu recunoaștea datoria de 7,89 milioane lei către MDRAP, dar în cele din urmă a plătit-o, și de a această dată edilul arată că e pe lângă subiect și că aruncă în stânga și în dreapta cu fumigene menite a justifica nerealizările Primăriei Bacău în mandatul său. Și nu sunt tocmai puține.

– În timp ce parlamentarii PSD Bacău au făcut front comun și au obținut de la Guvern pentru Municipiul Bacău o alocare substanțială, de aproape 30 milioane lei, primarul se ține de postări contradictorii.

– Îi sugerăm să fie preocupat de modul în care vor fi cheltuiți acești bani, pentru ca nu cumva Municipiul Bacău să înregistreze excedent și la finalul acestui an, ca în anii precedenți când – din cauza neimplementării investițiilor locale – Primăria a rămas cu bani la „ciorap”, incapabilă să finalizeze vreun proiect.

– (…) îi reamintim primarului de Bacău că Viorica Dăncila a condus Guvernul României un pic peste un an și jumătate, nicidecum 3 ani cum eronat scrie primarul de Bacău (…).

– sursa: comunicat PSD Bacău.

Vezi comentariile (4)

  • Ar trebui exclus din partid! Poate asa pricepe odata ca nu este competent nici in partid si nici in Primarie! Acest om va distruge si ce a mai ramas din oras pana la finalul mandatului...daca nu se iau masuri urgente! El se crede mai destept decat grupul de diplomati cu experienta care au reusit sa obtina fonduri pt Bacau?!:))) stiti vorba aceea...cand un prost arunca cu o piatra nici zece destepti nu mai pot repara!! Este penibil de acum!

  • Primarul nu stie ce-i cu el, nu cu un oras intreg!cum poate un om sa conduca un oras cind el nu a condus 10 oameni la viata lui ?pardidul nu stia cine este?dupa ce s-a distrus tot isi dau seama ca tb in fruntea Bacaului un om destept si gospodar.

This website uses cookies.

Read More