Protest anunțat pentru duminică în Bacău: „Abrogați și apoi plecați!”

Un protest intitulat „Abrogați și apoi plecați” va avea loc duminică, în Bacău, București, Iași, Cluj și ale orașe ale țării. În Bacău, acțiunea va începe de la ora 18:00, în Piața Tricolorului.

Organizatorii l-au citat pe filosoful Mihai Șora care, într-o postare pe Facebook, vorbea despre OUG pe Justiție adoptată de Guvern în această săptămână.

Foto arhiva 2015

„Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

„Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Tricolorului. Ca să-i oprim. Și ca să putem spune, din nou, «Bună dimineața, România!»”, au completat organizatorii protestului, mişcările Rezistenţa și Rezist în Bacău.

USR Bacău a anunțat că se alătură protestului.

Vezi comentariile (15)

 • In sfarsit, incepem sa ne trezim.
  Desteapta-te romane !
  Si blocheaza Antena 3 + Sputnik TV.
  Jandarmeria va fi cu noi ?

 • Am înțeles că magistrații de Bacău nu prea au voie să participe, se pare ca sunt mulțumiți cu jigodiile de la centru... Mama lor de lași și de pupincurei (ca să nu folosesc epitete mai dure), le priesc salariile barosane!

  • Dragobetele, bineinteles. Din dragoste (nu tocmai platonica) pentru Pesedea si alte Aldea li se vor ura din suflet multe placute suedeze!

 • Iarasi ies elementele fasciste la urlat aiurea prin piata. PSD este ales in mod democratic si legitim, asa cum este, de altfel, si Johannis. PSD nu poate pleca de la guvernare pentru ca niste fascisti ies pe strada si urla. Vor pleca in mod legal daca vor pierde alegerile din 2020. La fel, daca Dragnea s-ar autoproclama maine presedintele Romaniei, asa ceva nu ar conta o ceapa degereta intr-o tara si intr-o lume normala, dat fiind ca Johannis a castigat alegerile prezidentiale. Adica nu plebea si nici functia nu decide cine este la putere, ci poporul in integrum, la urne. Nu urland pe strada. Ca acesti fascisti sorosisti ies pe strada fara sa stie exact pentru ce anume (intrebati-i daca au citit ordonanta de urgenta impotriva careia protesteaza), este evident, insa culmea e ca o chestie similara, situatia din Venezuela unde seful parlamentului s-a autoproclamat presedinte, a fost aplaudata si sustinuta de administratia americana si de catelui ei, Johannis von Miami. Adicatelea daca clovnul ala de Dragnea iese maine si zice ca el a decis ca este presedintele Romaniei, Casa Alba ar trebui sa fie de acord daca ar fi sa aplice aceeasi masura ca in cazul Venezuelei. Asa ca daca demonstrati, macar cititi inainte despre ce e vorba. E dificil, lucrurile sunt complexe, insa o sa aveti surpriza sa vedeti ca nu prea au nimic in comun sula si cu prefectura.

  • Nea Tirnacop , PSD-ul si infractorul Dragnea trebuie de urgenta sa plece de la guvernare. Adevaratii fascisti sunteti voi cei imbecilizati si talibanizati de acest partid corupt care ,,guverneaza,, tara prin clanurile lor mafiote. In doi ani de falsa guvernare aceasta caricatura de partid nu a facut altceva decit sa schimbe legile pentru a-si apara tilharii de adevarata mina a legii. Ne inviti sa citim ordonanta, dar dupa cite se pare, tu gogomane esti cel ce nu a citi aceasta ordonanta si nu cunosti in amanunt legile pentru a face o comparatie si a vedea cit de nociv este actul cu pricina. Cit priveste treaba cu Soros, ea este ruda cu statul paralel al infractorilor Dragnea si Tariceanu cu care in disperare de cauza o flutura pe sub nasul armatei lor de fraieri . Schimbati placa , nu va mai crede nimeni, ati devenit penibili si produce efecte doar celor ce se uita la Latrina 3 ca la icoana facatoare de minunii. Stimabile respecta pe cei ce ies in strada, ei sunt adevaratul barometru al societatii, ei sunt adevaratul semnal de alarma cind o guvernare devine ticaloasa. Tot tinerii ca acestia in '89 au iesit in strada si ti-au oferit o alta viata si posibilitatea de ai denigra in mod democratic. Ca participant constient la aceasta manifestare iti pot spune (spre regretul tau) ca aseara nu am simtit printre noi prezenta lui Soros, dar nici sustinerea tipic PSD-ista cu mici , bere si ceva arginti. Ce fericiti ar fi acesti tineri daca fosile ca voi ar disparea ......dar de in Romania de gunoaie se scapa greu.

 • Nici nu știți pt ce protestați... nu va convin niște legi care fac ordine și impun niște rigori in cadrul unei clase care pana acum era deasupra legii. Protestați pt ca sunteți spălați pe creieri.

 • Când am făcut un anumit stagiu prin anii 91, eram adunați din toată tara. Știți ce îmi spuneau persoanele respective?
  - La voi în Bacău nici trenul nu fluieră în gara sa nu va trezească (făcând aluzie la revoluția din 89).
  Ăsta pentru cei cu postarile anterioare împotriva mitingului. Dacă ne-am câștigat libertatea de expresie cine ești dumneata, sa îmi spui ca nu e bine sa ies? Cine ești dumneata sa imi spui ca sunt spalat pe creier? Cine esti sa îmi ții cursuri de informare geo-politica? Daca nu iti place ca ies la protest te rog sa te duci in Venezuela sau în Corea de Nord. Acolo iti poti expune pe larg propaganda Marxista.Cine ești dumneata sa îmi spui ca nu am citit noua lege? Ei, afla ca tocmai de aceea ies, pentru că știu. Astia care sunteți atât de inversunati, sunteți bine în casele voastre? Aveți tot ce va trebuie? Salariile va sunt mărite?
  Vacantele va sunt plătite? Mă bucur pentru voi. Uite, eu unul, imi asum ca ies la protest. Restul nu iesiti, stați la caldurica....

   • Ana, deschide ochii larg. Te bucuri ca ti-au marit salarul la stat, dar maine vor incepe restructurarile si vei fi data afara. Te bucuri de prezent dar nu te gandesti ca pe viitor, copiii tai vor parasi tara in cautarea democratiei. Coruptia ucide ! P.S. Te rog din suflet, nu mai urmari Antena 3.

This website uses cookies.

Read More