Protest al beneficiarilor Habitat for Humanity, în fața Primăriei Bacău

Beneficiarii celor 36 de case construite prin voluntariat de Habitat for Humanity în cartierul Izvoare din municipiul Bacău organizează un protest la adresa autorităților locale. În opinia protestatarilor, municipalitatea nu a asigurat branșamentul la utilități, așa cum s-a obligat în urmă cu câțiva ani.

Pentru a accelera darea în folosință a locuințelor, Habitat for Humanity a realizat studiul de fezabilitate pentru extinderea rețelelor de apă și canal și proiectul tehnic al lucrărilor din interiorul cartierului Izvoare, documente pe care le-a pus deja la dispoziția Primăriei, dar aceasta nu a emis încă nici certificatul de urbanism. Casele sunt periodic devalizate de hoți, deoarece încă nu sunt locuite.

Protestul beneficiarilor Habitat for Humanity este programat pentru vineri, 12 iulie 2019, în intervalul orar 10:00 – 12:00, în fata Primăriei Bacău.

Vezi comentariile (5)

 • Primarul nu a raspuns niciodata la criticile aduse (probabil este orb si surd) dar consilierii ce fac?Probabil sunt si ei orbi si surzi.

 • Iti dai seama, daca ajungi sa ai un proiect in care durata fazei de executie e depasita de "n" ori ca timp din cauza unor avize/certificate, s-a ajuns rau tare.
  Toata hartiile astea ar trebui teoretic ca la pornirea lucrarii, executie in speta, sa fie deja eliberate si finalizarea proiectul sa nu fie tinuta pe loc nu stiu cat amar de vreme.

  Nu-mi dau seama daca din articol, Primaria s-a angajat sa extinda pe cheltuiala proprie reteua de apa si canalizare, probabil de aici si problema in sine. Observ ca prin administratia publica nici macar ce se da in scris nu e luat in serios.

  • Nu stiu la ce s-a angajat primaria dar stiu la ce s-a angajat primarul cand defila printre cei care munceau acolo.
   A pus chiar mana pe o tesla dar nu a nimerit unde trebuia .
   In campanie era ca un cocos cu tolba plina de gogosi pe acolo.
   Cand a ajuns pe scaun a uitat de toate promisiunile facute. Urmeaza alta campanie, alte gogosi si alti actori

 • Cine să se ocupe, dl Mocheta???
  Nu știți cât e de harnic.....e un pic ocupat, a terminat insula, spitalul, stadionul si de aia nu a putut pune pe cineva să se ocupe de certificat......:)