Primarul din Slănic Moldova, acuzat de „presiuni electorale” de către operatorii economici din stațiune. Gheorghe Baciu: „O minciună!”

Patronul a două hoteluri din Slănic Moldova susține că ar fi fost amenințat, prin terți, de primarul din Slănic Moldova, Gheorghe Baciu, că dacă nu va vota cu el, îl așteaptă vremuri grele. 

foto – Unupetrotus.ro

„Nu m-a amenințat direct, dar mi-a transmis prin alte persoane că am avut nesimțirea de a-mi exprima altă opțiune politică, drept urmare va avea grijă să mă închidă sau să îmi trimită controale, cum s-a mai întâmplat”, a declarat Bogdan Șova, patronul Vilei Teleconstrucția și al Hotelului Dobru. 

Acesta a făcut și o postare pe Facebook, în care se plânge că presupusele amenințări ale primarului ar avea urmări nu doar pentru el, ci pentru familiile zecilor de angajați pe care îi are. 

„Ce speranta sa mai am de la Dumneavoastra (primarul orașului Slănic Moldova, n.r.), in conditiile in care timp de 10 ani am investit toata priceperea mea si toate resursele mele sa dezvolt doua locatii cu renume, sa creez locuri de munca pentru 50-60 de angajati, sa virez anual peste doua miliarde (lei vechi) catre Primarie, iar in prag de alegeri sa ma trezesc cu amenintari cum ca veti avea grija sa ma distrugeti in urmatorul mandat doar pentru faptul ca nu impartasesc aceleasi lozinci cu Dumneavoastra??? DOMNULE VIITOR FOST PRIMAR, nu pe mine ma distrugeti!!! Distrugeti zeci de familii care de aici isi castiga existenta!!! Distrugeti o statiune recunoscuta la nivel International!!”, susține patronul pe rețeaua de socializare. 

Contactat telefonic, primarul Gheorghe Baciu neagă că ar fi pus presiune pe patronii din stațiune. Edilul susține că sunt doar minciuni în prag de alegeri. „Totul este o minciună, nu am transmis așa ceva și v-aș ruga să nu dați curs unei astfel de știri”, a declarat Gheorghe Baciu pentru Ziarul de Bacău. 

Vezi comentariile (5)

 • Bună ziua domnule VIITOR FOST PRIMAR!!!
  Eu pot să confirm ca am fost amenințată de dumneavoastra personal!!!
  În caz că ați uitat va readuc în memorie momentul în care am fost amenințată.
  Se întâmpla după inițierea referendumului pentru destituirea dumneavoastră, in fața restaurantului Cascada, unde, după circa 5 minute de conversație ați spus: " Vreți să vă arat ca vă închid?" la care eu am răspuns "da".
  În cazul în care nu aveam angajat permanent un avocat care să ne apere de abuzurile dumneavoastra probabil acum erau in șomaj sau făceau anticameră pentru ajutorul de șomaj.
  Postez aici acest lucru pentru ca ati șters acest mesaj la postarea-răspuns pentru Bogdan Șova.

 • E disperat ca de luni trebuie sa-si caute de lucru. Si dupa atatia ani de relaxare, ii este greu sa iasa din starea asta.

This website uses cookies.

Read More