Primarul Cosmin Necula, amendat pentru viteză excesivă. „Bonus”, a rămas și fără certificat și plăcuțe la mașină

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, a fost surprins de polițiștii din Ilfov în timp ce mergea prin localitate cu viteză excesivă. Edilul a fost oprit de oamenii legii.

Cerându-i actele la control, polițiștii au constatat că primarul Necula nu are poliță RCA valabilă. Astfel, pe lângă amenda de 600 de lei și cele 6 puncte de penalizare, a rămas și fără certificatul de înmatriculare și plăcuțe la mașina personală.

Pentru Ziarul de Bacău, Cosmin Necula a recunoscut cele întâmplate, susținând că pur și simplu a uitat să reînnoiască polița de asigurare. „Ce pot spune, în acea porțiune de drum nu am realizat că sunt în localitate. Dar la chestiuni de genul acesta nu am ce comenta. Am greșit, am plătit. Cât despre asigurare, era expirată din decembrie și pur și simplu nu mi-am dat seama”, a declarat Cosmin Necula.

Vezi comentariile (14)

 • Nu esti in stare sa ai grija de propriile acte, dar de un oras intreg...
  2020 is here! Out in iunie, mr mayor! Cauta-ti job.

 • Un om prins, nu un om asumat... un om asumat si respinsabil isi verifica actele masinii si nu merge fara asigurare. Daca din vina sa se producea un accident de circulatie soldat, sa zicem doar cu pagube materiale (Doamne fereste de altfel de pagube). Puneti-va in situatia pagubitului...

   • Legea aia care spune ca in situatia in care vinovatul nu are asigurare si nici nu vrea sa plateasca paguba de buna voie, atunci pagubitul trebuie sa isi repare prejudiciul pe banii lui si pe urma sa plateasca avocat si taxa de timbru ca sa castige un proces de durata si ulterior sa mai plateasca si un executor si sa spere ca vinovatul e solvabil? Sau stii tu alta lege?

 • Unde-i lege nu-i tocmeala, oricum la salariul sau chiar nu merita sa tina minte cand expira actele. Amenda este un mizilic!

 • Fara asigurare auto e foarte grav. Poate nu avea bani pentru a plati asigurarea.
  Hai sa facem o "coleta" sa-i platim noi asigurarea.

 • Un contraexemplu ar fi Viceprimarul Scripat care desi prins asupra faptului cu constructii ilegale a facut un circ de nivel de mahala ,tipic pentru el si educatia lui , si mai mult decat atat mananca si mai ales *** in continuare banii comunitatii STAND la primarie doar o ora pe zi ,ora in care silabiseste titlurile din ziare

  - comentariu cenzurat

This website uses cookies.

Read More