Primarul Bacăului e nemulțumit de suma primită la rectificarea bugetară. Edilul face acuzații grave la adresa Guvernului

Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău, este nemulțumit de suma primită de la Guvern, la rectificarea bugetară aprobată luni. În urmă cu trei săptămâni, edilul a solicitat de la Guvern 160 de milioane de lei, iar acum a primit circa 29 de milioane de lei.

„Guvernul Dăncilă a furat băcăuanilor aproape 100 de milioane de lei în ultimii trei ani, în cel mai josnic mod cu putință. Ieri ne-au anunțat cu surle și trâmbițe că ne-au returnat DOAR 29 de milioane! Lipsesc 70 de milioane din banii noștri, pe care, în mod evident, doamna Dăncilă și ceilalți incompetenți nu au de gând să îi mai dea înapoi, așa cum este normal. De mai bine de un an am început să cer public cei 100 de milioane de lei, bani pe care, atenție, nu i-am vrut ca pomană de la Guvern! Acești bani sunt ai noștri, ai municipiului Bacău, și voi continua să îi cer, indiferent ce guvern este la București!”, afirmă Cosmin Necula.

Primarul Bacăului mai precizează că banii ajung în bugetul Primăriei doar după ce Hotărârea de Guvern va fi publicată în Monitorul Oficial.

În urmă cu două săptămâni, Cosmin Necula a rămas fără sprijinul politic al PSD.

Vezi comentariile (8)

  • Renegatule!! Lasa ca or sa ii dea bani liberalii. Felicitari bacauani pentru primarul ales, votand sau stand acasa lasand pe altii sa aleaga pentru voi, orasul va arata din ce in ce mai 'bine'.

  • Hehehe, daca Bacaul era vreo comuna din Teleorman, cum mai curgeau banii de la guvern, neicusorule! Las' ca-n 20-20 ne mutam capitala de la Videle.

  • Ce sa faci mah cu banii tu? Niste petreceri si spectacole!? Daca nu dadeai atatea petreceri aveai bani suficienti pentru toate proiectele.

  • Primim - ca de obicei - "pâine și circ"; din ambele tabere!
    Nici când se cearta nu-s capabili sa o facă în mod profesionist, cu argumente/carisma/umor - zici ca se cearta doua tate la piata; ce pretenții mai avem sa administreze un județ sau o localitate?!?!?

This website uses cookies.

Read More