Prefectul Miroșeanu face apel la responsabilitate din partea primarilor băcăuani: „Renunțați la achizițiile de ornamente, de figurine și luminițe de Paște!”

Prefectul Liviu Miroșeanu a solicitat primarilor din județul Bacău să fie responsabili și să renunțe la cheltuieli inutile în această perioadă. Anunțul prefectului vine după ce în spațiul public au ieșit informații că în alte județe primarii au făcut achiziții de milioane pentru amenajarea orașului pentru sărbătorile pascale.

”Traversăm o perioadă în care este nevoie ca toate resursele să fie dirijate pentru reducerea efectelor pandemiei. O perioadă în care vorbim despre granița dintre viață și moarte. Despre responsabilitate, discernământ și solidaritate. Despre priorități!

Nu știm cât va ține această pandemie, nu știm cât vom avea de luptat cu acest dușman invizibil. Resursele nu sunt nelimitate, iar fiecare leu contează: pentru echipamente de protecție, analize, teste, dotarea spitalelor, materiale sanitare, posibil chiar și pentru alimente. 

Le cer primarilor să se abțină de la cheltuieli inutile! Le cer primarilor responsabilitate și chibzuință în cheltuirea banilor publici! Renunțați la achizițiile de ornamente, de figurine și luminițe de Paște. Renunțați la achizițiile de autoturisme, mobilier și birotică. Renunțați la finanțarea spectacolelor. Renunțați la orice cheltuială inutilă. Fiți responsabili și chibzuiți!”

Liviu Miroșeanu, prefectul Bacăului

This website uses cookies.

Read More