Polițiștii locali l-au amendat pe bărbatul care a aruncat cu ulei încins pe strada unde se jucau niște copii

Duminică seara, un bărbat a fost filmat în timp ce arunca pe stradă ulei încins pentru ca, în jur, copiii să nu se joace. După ce filmarea a fost făcută publică, cei care au asistat la toată scena au depus și o sesizare la Poliția Locală Bacău.

„Bărbatul în cauză a fost identificat și amendat conform Legii 211/2011 cu suma de 1.000 de lei, cu posibilitatea de a achita în 15 zile jumătate din sumă”, a declarat Oana Cojocaru, purtător de cuvânt al instituției.

Vezi comentariile (5)

 • Copiii ce au comportament de animale! Au părinți ce nu urmăresc viața si activitatea lor! Vina aparține celor ce nu știu ce fac copiii lor!

  • Observ doar imbecili p-aci, cu exceptia comentariului ascuns. Bai, voi ar trebui sa traiti in lagare care sa copieze societatea aia dupa care va pare voua atat de rau, ar trebui sa fiti hraniti pe cartela, si, la un moment dat, deloc.
   Btw: se numeste ulei ars, nu ulei incins. Intrebati care-i diferenta.

 • Mi e sila de adolescentii astia nesimtiti si e plin orasul de ei, prin parcuri, locuri de joaca strica totul, tipa unul la altul, injura lasa gunoaie si pahare de suc pe jos ( vezi in fata la burger planet de la parcul trandafirilor) intr-un cuvant niste jegosi. Pe ei ar trebui sa-i amendeze politia locala in primul rand. Nu mai poti iesi cu copilul in parc ca il expui la un limbaj de mahala din parte acestori tineri (mandria tarii :)))

 • Ati denigrat omul degeaba. Doar cei din cartier stiu situatia.

  Cei ce "bat mingea" sunt niste "golanasi" care injura si fac o harmalaie de nedescris. Joaca mingea pe geamurile vecinilor si masinile parcate, in rest, tupeu maxim.

  Mai adaug -cum sa ii explici unui copil de 2 ani care intreaba parintele denumirea prostiilor scoase din gura 'mieluseilor'...

  Din pacate, in ziua de astazi, stirile se iau de pe facebook...

  Consider ca ar trebui amenajate spatii speciale sau utilizate terenurile de sport din scoli / licee, rezervate gratuit pe baza de programare. In zona sunt scoala Platon si Lic. sportiv...la 2 pasi.