PNL: „Exercițiu de lașitate și ipocrizie la vizita premierului Viorica Dăncilă în Bacău”

PNL Bacău critică, într-un comunicat de presă semnat de deputatul Ionel Palăr, modul în care s-a desfășurat vizita premierului Viorica Dăncilă. În opinia liberalilor, liderul PSD ar fi trebuit să se intereseze de Spitalul Municipal, lăsat în părăsire de administrația social-democrată, și alte investiții nefinalizate.

Redăm comunicatul președintelui PNL Bacău:

Aflată din nou în Bacău, într-un turneu electoral intern, premierul Viorica Dăncilă a preferat să viziteze doar anumite obiective, de fapt o nouă încercare de a convinge că actualul Guvern se preocupă de marile investiții. Însoțită de miniștrii Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, doamna Dăncilă a ocolit pur și simplu două obiective extrem de importante pentru băcăuani, demarate de administrația PNL și aflate astăzi în pericol din cauza administrației locale PSD: insula de agrement și spitalul municipal.

Doamna premier Dăncilă se face că nu știe că, de trei ani, la spitalul municipal nu s-a mai bătut un cui, iar termenul de 1 septembrie 2019, avansat pentru finalizarea lucrărilor la insula de agrement, după ce municipalitatea a pierdut finanțarea europeană pe care acum trebuie să o restituie, este departe de a fi realizabil. Faptul că nu a vizitat aceste obiective și nici nu a oferit soluții pentru finalizarea acesora, dovedește și lașitate și ipocrizie. Este de neconceput ca premierul României să nu vorbească deschis, asumat, despre două investiții extrem de importante pentru comunitatea băcăuană, lăsate de izbeliște și să bifeze doar anumite obiective, din considerente electorale.

Din păcate, acesta este PSD, indiferent că vorbim despre Guvern sau despre administrația locală, iar vizita premierului Viorica Dăncilă în Bacău a fost un nou prilej de ședințe foto.

– sursa: comunicat de presă al deputatului Ionel Palăr, președintele PNL Bacău.

Vezi comentariile (4)

  • da nu ne spui cum ati blocat exproprierea terenului unui pnlist care voia sa faca farmacie in fata sectiei de primiri urgente???? ipocriti sunteti tu si colegii tai....niste PeNibiLi
    ati praduit tara si ati taiat in stanga si dreapta. si aveti tupeu fara margini sa criticati pe altii...au praduit si altii da nu asa bezmetic ca voi la rupere...si macar aia au facut si cateva chestii bune...

    • la guvernare = la praduit au fost cu mui3 PSD-ul tau Aneto si voi ati ramas pe ciolan 26 din cei 30 de ani, asa ca mucles

  • Cum? Cum sa vorbești despre insula de agrement si spital, de pe poziția de șef pnlist în Bacău? Cum? Uite de aia, dupa 30 de ani de votat pnl, acum prefer sa votez cu oricine altcineva. Pentru ca suntem sătui de demagogie. Stilul ăsta vechi de a face politica trebuie sa dispară.