PNL Bacău, evacuat din sediul de pe Alecsandri. De luni, ședințele Biroului Județean vor fi organizate în teritoriu

Sediul PNL Bacău

PNL Bacău este evacuat din sediul de pe strada Vasile Alecsandri. Deși nu există o decizie finală a instanței, liberalii au decis să elibereze spațiul începând de luni.

“Am decis să părăsim sediul cu demnitate, chiar dacă nu există o decizie finală a instanței. Ce și-au dorit cei de la PSD s-a întâmplat. Aceasta este marea victorie a administrației PSD de până acum. Oricum, e o premieră că un partid a fost dat afară din sediu de Primărie”, a declarat Ionel Palăr, președintele PNL Bacău.

Liberalii plăteau către Primărie o chirie de puțin peste 800 de lei pe lună pentru a folosi casa de pe Alecsandri, însă administrația locală a decis să nu mai prelungească contractul de închiriere, motivând că membrii PNL își permit să închirieze un sediu, iar în locul respectiv s-ar putea face o grădiniță sau o altă invetiție pentru oraș.

Ionel Palăr și Tudorița Lungu, liderii PNL Bacău

Deputata PNL Tudorița Lungu a declarat că va urmări îndeaproape ce se va întâmpla cu clădirea. “Voi urmări cu mare atenție ce se va face aici, după ce plecăm. M-aș bucura să se facă ceva pentru tineri sau o grădiniță, dar mă îndoiesc”, a spus Lungu.

Liberalii au identificat un nou sediu, însă amenajarea va dura până la finalul anului. Până atunci, ședințele BPJ vor avea loc în județ, iar activitatea de zi cu zi va fi mutată temporar într-o locație pusă la dispoziție de unul dintre membrii partidului.

Vezi comentariile (13)

 • Acuma sa fim si realisti, la ce opozitie sau "activitate politica" am vazut din partea PNL-ului, se pot muta oriunde ca tot aia e....le recomand un spatiu in interiorul Insulei de Agrement, poate asa realizeaza ce au de facut....penibili!!!

 • De atata activitate la sediul PNL...fost ....au crescut balarii de mai mare dragul! Arata groaznic ceea ce au lasat la acel sediu...in curte si imprejur! Bravooooossss!

 • 1.Nu cred ca PSD-ul in tara plateste pt sediile sale mai mult, raportat la suprafata spatiului detinut ca PNL in Bacau.
  2. Problema este ca PSD-ul nu are scrupule si aplica orice metoda de eliminare sau slabire a adversarilor sai politici.
  3.Pt tineri se putea amenaja de catre primarie in fostele cinematografe diverse centre pt tineri.

  • asa si? plangi de mila pnl? repede psd cel rau a scos pnl cel bun...foarte bine ca i-au scos...ai vazut ce balarii sunt in curte? nici macar curat nu au fost in stare sa faca...la fel si cu orasul...

   • Trebuie sa intelegem ca in orice democratie trebuie pluralism si nu epurare politica PSD-ista. Nici la PSD nu ar fi altfel daca ar fi in acelasi sediu. Nu trebuie machiavelism. Iar daca analizam sub alt aspect la scara mai mare orasul Bacau ce este condus de PSD, acesta este in aceiasi situatie cu buruieni peste tot si in ruina mai ceva decat acolo.

    • Mai da' tu numesti aia "opozitie"? Las' ca-i bine ce au facut psd-istii,un trantor ca Palar face umbra partidului degeaba.Pana nu vor invata liberalli sa-si aleaga mai bine liderii,nici nu merita altceva decat zdravan jumuliti!

     • Goanga,ai priceput ceva din mesajul meu? Nu se vede!N-am zis ca altii mai breji dar nici trantorul de Palar!

     • Bunicuta ai trait pe vremea partidului comunist. Dupa dumitale e bine sa fie unicul partid stat adica PSD-ul (PCR). Culoarea rosie sa fie S-a la vazut congresul PSD-PCR. Nici tovarasul Dragnea cu slugile sale nu valoreaza mai mult decat Palar .

 • 200Euro? Slaaaaabbbb...era un deputat care platea un chiler la Ciumasi cu 660 pe post de cabinet parlamentar!

 • Mai putin de 200 EUR pentru casoaia aia?
  Chiar asteptam cu deosebit interes sa vedem care va fi investitia pentru oras pe care o va face primaria. Pana acum in mandatul (care cred ca va deveni de trista amintire) Necula investitiile sunt ZERO (nu pun la socoteala banii scursi catre SSP).