Pericol de inundații în apartamente! Thermoenergy Bacău începe umplerea instalaţiilor

Thermoenergy Group SA Bacau anunţă că, din data de 23 septembrie 2019, va începe umplerea instalaţiilor de alimentare cu energie termică, în vederea efectuării probelor tehnologice, și pregătirea pentru sezonul rece de încălzire 2019 – 2020.

„Precizăm că data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior. Rugăm consumatorii Thermoenergy Group S.A. să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaîii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, avertizează furnizorul centralizat de energie termică.

Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare bună de funcționare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Fostul CET reamintește că, potrivit legislației, debranşarea instalațiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.