Percheziții domiciliare în cazul profanării crucilor de la Valea Uzului. Patru bărbați au fost duși la audieri

În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita efectuează 5 percheziţii domiciliare la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului.

Percheziţiile au loc pe raza judeţelor Bacău şi Harghita. De asemenea, poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, bănuiţii fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Vezi comentariile (5)

  • Noooo, așhe, măi draghe. Că mă și miram io ca trebușoara aiasta să rămână fără urmări. Țintirimuri meletare din cele 2 războaie sunt. Tabere de admiratori ale austro-ungarilor, germano-hortiștilor și în partea aialaltă, ale românilor, de asemenea, sunt. Că doar nu vă închipuiți că al Doilea Război s-a terminat în 1945, nu-i așa ? Am uitat să amintesc de ruși, (țariști și sovietici), că și ei au followeri, pe-aici. Însă, am întrebat și io, ca omul. Ce caută magyarul autonom (în alte opinii revizionistul împuțât) la țintirimul meletar Valea Uzului, să facă scandal pe niște oseminte imaginare, dintr-o parcelă separată, alta decât aceea deja cunoscută ? Și cu telefonul omului, ce a avut ? Nu se știe, prin urmare fac săpături, inclusiv pe la domiciliile împricinaților. Osemintele astea, domnule... periculos lucru.

  • Pentru niște voturi, minoritatea maghiara au primit mai multe drepturi și avantaje decât noi romanii. Au niște pretenții care ar trebui analizate de SRI și comportamentul unora dintre ei judecat de instante.

  • Eu nu voi intelege niciodata ce vor “ungurii” astia... Vrei sa fii ungur exista o tara care se numeste Ungaria, aici e ROMANIA !