Orgii cu minore și droguri sub ochii Poliției Bacău. Noi mărturii despre clubul clandestin percheziționat de DIICOT

Pro TV a realizat un reportaj despre cazul clubului clandestin care a funcționat aproape de sediul Poliției din Bacău. În primăvara anului 2019, procurorii au percheziționat clubul și au făcut câteva rețineri.

O tânără care a fost martoră la orgii cu minore și trafic de droguri într-un club clandestin din Bacău a stat de vorbă cu corespondentul Pro TV despre abuzurile îngrozitoare la care au fost supuse minore, uneori chiar sub ochii poliției.

Sub protecția anonimatului, tânăra a povestit cum aceste ”petreceri” erau bine ascunse de ochii lumii.

Rareș Năstase: Cum funcționau lucrurile?
Tănără: ”Păi era simplu. Se știa ce mașini intră, se dădea la portar numărul de la mașină, marca, prin telefon confirmai prezența. Aveai, de exemplu, pe clădire, de distribuire produse alimentare, iar lângă era un spațiu cu absolut orice ai nevoie de distracție. Și era în așa fel încât de afară să nu se audă și să nu se vadă absolut nimic înăuntru.”

Rareș Năstase: Ce era înăuntru?
Victimă: ”Înăuntru erau hai să zicem 4 camere, inclusiv și holul, o cameră unde în mijloc era o bară de striptease, baie și încă o cameră cam de dimensiunile unui pat matrimonial.”

De altfel, la începutul acestui an, percheziţiile procurorilor DIICOT au scos la iveală această reţea care organiza petreceri private cu minore. Cele mai multe fetele proveneau din mediul rural. Ele erau drogate şi apoi forţate să întreţină relaţii sexuale pe bani.

Tânără: ”Hai să facem un party. Iar de aici .. lucrurile degenerau. Se făcea totul în glumă și pur și simplu își pierdeau noțiunea timpului. Le plăcea, le amăgeau cu mici atenții, cadouri ..și stăteau. Iar în momentul în care intrau în vraja drogurilor erau oarecum dependente de locul în sine, să zic.”

Rareș Năstase: Cu ce le drogau?

Tânără: ”Substanța, denumirea științifică, să zic așa, nu o știu. Erau pliculețe cu o pulbere albă, după care la un moment dat scoteau un lichid dintr-o fiolă, îl încălzeau ca să-l cristalizeze după care îl trăgeau sau cele care nu se drogau li se punea în băutură. Am pățit-o și eu o dată când am mers acolo, mi-a fost foarte rău a doua zi, dar foarte foarte rău. Am avut o stare care nu era de la ebrietate sau așa ceva, era pur și simplu o stare foarte nasoală.”

Rareș Năstase: Și ce făceau după aceea, se retrăgeau în cameră?

Tânără: ”Da, ceva de genul. Mergea fiecare. Dacă bea prea mult fata sau era inconștientă se mai ducea unul și era ca un schimb de tură. Jumătate de oră unul, apoi încă unul, după aia încă unul. Chiar la un moment dat s-a făcut și un videoclip cu tot ce se întâmplă, dintre care în videoclip apar și 2 polițai.”

O parte din interiorul acestui localul a fost amenajat ca un club exclusivist, unde se practică prostituţia. Printre clienţi s-au aflat oameni de afaceri importanţi din Bacău, funcţionari din instituţii publice și chiar polițiști.

Aceştia erau de obicei filmaţi şi apoi şantajaţi cu imaginile, spun procurorii. De altfel, trei persoane, printre care şi un ofiţer de la Inspectoratul de Poliţie Bacău, au fost arestate preventiv la începutul anului pentru trafic de droguri, prostituţie infantilă şi corupţie.

Tânără: ”Chiar au fost situații în care eram pe acolo, mai eram pe afară și am văzut cum pur și simplu au venit la ordin să dea girofare și să aducă gheață. Gheață la petreceri. În timp ce acei agenți erau în timpul serviciului cu mașinile poliției.”

Rareș Năstase: Adică au venit și în uniformă?

Tânără: ”Da. Care era problema? Toată lumea se cunoștea cu toată lumea. Pe cine deranja? De ce nu? Era noapte, era întuneric ..”

Ea a mai spus că multe dintre fetele care ajungeau acolo erau minore și ..nu prea își dădeau seama ce se întâmplă cu ele.

Tânără: ”Cred că de multe ori se trezeau și nu știau ce s-a întâmplat cu ele. Adică a fost adusă o minoră de care se făcea mișto de ea că nu era expertă în artele seducției, ca să zic așa, care nu știa anumite tehnici. Și nu avea mai mult de 14 ani. Adică am văzut-o pe videoclip, n-am văzut-o într-o stare lucidă, că vezi un om, și am văzut-o cum a fost filmată, în ce ipostaze și așa mai departe.”

Rareș Năstase: Ei știau toți că e minoră?

Tânără: ”Cred că da, adică se vedea pe ea. Una este o femeie la 20 și ceva de ani, și una este o puștoaică la 14, 15 ani. Îți dai seama de ea”.

  • reportajul integral despre clubul clandestin, aici.

Vezi comentariile (8)

  • A inceput razboiul contra Bacau-ului din nou. De ce? Probabil ca aici este ceva care deranjeaza multa lume.Au gasit prostitutia,la Bacau! Cluj,Timisoara,Brasov,Bucuresti...Constanta acolo nu exista!!! Bacau un fel de Vaslui pentru PRO TV si presa in general.

  • Kross, in Bacau e coruptia endemica, jaful coordonat de politruci, mafia transpartinica la ea acasa, e coruptia generalizata din institutiile de control. Iar centrul e plin de moldoveni corupti care nu permit anchetarea coruptilor.

  • "Kross" are dreptate cand zice ca, pro tv-ul -si eu as zice toata presa din tara,de acelasi nivel-are in agenda denigrarea oraselor din zona noastra. Treziti-va la realitate!

  • Nu Ciprian, presa arata mizeria umana ascunsa sub pres din Bacau, Moldova in general. Mizerie in care trebuie sa traiesti inclusiv tu si copiii tai, daca ai.

    • Am inteles asta,doar ca nu o arata si pe cea din restul zonelor. Imi pare rau ca n-ai remarcat ca presa roamaneasca ataca in mod ticalos si constant , tot ce e romanesc autentic si zonele ei defavorizate, de toate guvernele de dupa si inainte de '89 ,inducandu-le celor din nord -vestul tarii complexe de superioritate. Esti superficial si dezinformat.

  • cit mai tineti pe post pe inspectorul sef al inspectoratului bacau? sa pe plece la pensie ca sta si numai prieteni corupti are..... nu face nimic decit sa bage intriga intre angajati....cit tot se ascund neregulile acestei jigodii?

This website uses cookies.

Read More