Olimpicii băcăuani implicați în accidentul de la Cluj vor face recuperare gratuită la Clinica Spinal Care

Clinica Spinal Care din Bacău oferă o mână de ajutor olimpicilor la biologie care suferă în continuare după tragicul accident de la Cluj și au nevoie de tratamente costisitoare și pe o perioadă îndelungată.

Conf. univ. dr. Lucian Dobreci, managerul Spinal Care

Doi dintre elevii implicați în accident, cât și profesoara Oiegar vor începe  recuperarea medicală la Clinica Spinal Care, sub observația și îndrumarea conf. univ. dr. Lucian Dobreci, după ce au suferit diferite intervenții chirurgicale.

“Este o decizie personală, benevolă prin care vreau sa ajut atât cât pot acești copii, având în vedere prin tot ce au trecut și nu în ultimul rând să ajut părinții care ar trebui să suporte financiar o recuperare lungă și costisitoare. Pe de altă parte suntem singura clinică care asigură servicii medicale de recuperare la domiciliu, care implică, în funcție de situație, prezența la domiciliu, pe langă kinetoterapeut, inclusiv a unui medic și asistentă medicală atunci cand situația o impune. Toate aceste servicii vom încerca să le oferim gratuit, decontate prin CAS. Atunci când starea pacienților o va permite, ei se vor deplasa pentru recuperare la clinică”, a declarat conf. univ. dr. Lucian Dobreci. Durata recuperării diferă de la caz la caz de la minim 5-6 luni până la un an.

Reamintim că în accidentul de la Cluj 11 persoane au fost grav rănite, după ce șoferul a ațipit la volan. Toți elevii lotului olimpic băcăuan au avut de suferit cumplit. Costurile tratamentelor sunt uriașe, iar cei care vor să dea o mână de ajutor pot contacta Asociația părinților de la Colegiul Vasile Alecsandri din Bacău.

Vezi comentariile (2)

  • Felicitari!
    Dar de ce trebuia sa se incheie articolul, cu asociatia parintilor? Ar fi interesant de publicat cu exactitate si dovezi directia banilor stransi de aceasta asociatie in numele victimelor!