O parte dintre membrii municipalei PMP au migrat la ALDE Bacău. Ce funcții le-a dat viceprimarul Dragoș Ștefan

Politica băcăuană a consemnat în septembrie un nou episod migrator, când o parte consistentă a organizației municipale PMP Bacău a trecut în barca ALDE.

Dragoș Ștefan, viceprimarul Bacăului

Pentru Ziarul de Bacău, viceprimarul Dragoș Ștefan, președintele ALDE – municipiul Bacău, a confirmat migrația unui grup de cinci persoane de la PMP la partidul său.

„Este adevărat, au venit la ALDE, ca să mă ajute și unde le-a plăcut echipa. Sunt oameni tineri, de calitate, cu care voi forma o echipă pentru atingerea scorului electoral stabilit la Conferința Muncipală”, a declarat Ștefan. El a precizat că unii dintre cei nou veniți au primit funcții în Biroul Politic Executiv ALDE Bacău. De asemenea, printre migratorii politici nu se află și viceprimarul Constantin Scripăț.

Planul pentru municipala ALDE Bacău este să obțină minimum 15 procente, la alegerile locale următoare. La alegerile locale din 2016, municipiul a obținut 6,7%, iar județul s-a apropiat de 12%.

Vezi comentariile (3)

  • deranjant este ca a plecat si catalin fillip presedintele interimar al organizatiei municipale. la cinci dintre tradatori li s-au dat functii in biroul municipal alde . acesteia erau membri in biroul judetean pmp. prin aceste plecari pmp Bacau a scazut dramatic .presedintele melinte este disperat si cauta inlocuitori. tradatorii au fost adusi in partid si vreme si melinte si au fost folositi pt. debarcarea lui scripat...prin aceste plecari pmp Bacau tinde spre zero...