NOU la Clinica Spinal Care din Bacău! Spitalizare de zi, prin Casa de Asigurări de Sănătate

Clinica Spinal Care din Bacău și-a extins din această lună gama de servicii. Pe lângă consultații și tratamente în specialitățile reumatologie, ortopedie, endocrinologie, neurologie, ecografie generală și musculoscheletală, medicină sportivă, balneofizioterapie (BFT) și serviciile de recuperare, băcăuanii au la dispoziție, de acum, și opțiunea spitalizării de zi.

Spinal Care a amenajat un spațiu modern, la cele mai înalte standarde, cu aparatură de ultimă oră pentru toți pacienții care au nevoie de investigații amănunțite pe specialitățile endocrinologie, medicină internă și neurologie.

„Sunt foarte bucuros pentru faptul că putem oferi aceste servicii de spitalizare de zi pacienților clinicii Spinal Care. Principalul scop atunci cand am demarat acest proiect a fost extinderea gamei de servicii medicale decontate prin CAS pe de o parte, precum și creșterea numărului de pacienți care pot beneficia de servicii medicale gratuite pe de altă parte. Specialitățile medicale oferite în spitalizare de zi, vin să completeze necesitățile și nevoile pacienților clinii noastre nu doar din punct de vedere material ci și medical. Pe lângă cele trei specialități medicale oferite în acest moment (endocrinologie, medicină internă și neurologie), suntem printre puținele clinici care oferă spitalizare de zi în specialitățile neurologie și endocrinologie din Bacău. Clinica Spinal Care va oferi în viitorul apropiat și spitalizare de zi în specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie”, a declarat Conf. Univ. Dr. Lucian Dobreci.

Echipa de medici este formată din dr. Ramona Popovici din Iași și dr. Roxana Grigoriță, pentru specialitatea endocrinologie, dr. Alina Tofan pentru specialitatea medicina internă și Roxana Matei pentru specialitatea neurologie.

Pacienții care necesită spitalizare de zi, pe baza trimiterii de la medicul de familie, vor suna la clinică pentru programare. Aici vor beneficia de un set de analize, ecografie, EKG, investigații radiologice, consult de specialitate, în funcție de diagnostic. Spinal Care oferă atât servicii prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate, cât și contra-cost.

Programul de funcționare al clinicii este luni, marți, miercuri, joi și sâmbătă. Pentru programări pacienții pot suna la numărul de telefon o334.40.20.45. Clinica este situată pe strada Nicolae Titulescu, nr. 31, în fosta locație a clinicii de recuperare.

În continuare, Clinica Spinal Care oferă servicii de BFT prin CJAS Bacău la punctul de lucru de pe strada George Bacovia (nr. tel. 0334405676),cât și servicii de ecografie generală, ecografie musculoscheletală, neurologie, endocrinologie, reumatologie, recuperare medicală și kinetoterapie, ortopedie la sediul de pe strada Mihai Eminescu, nr. 1, vizavi de RMB (nr. tel. 0334405492).

 

This website uses cookies.

Read More