Invitație la Night ride 5 – plimbare nocturnă cu bicicleta în Bacău

Grupul „Băcăuanii vor piste pentru biciclete”, inițiat de consilierul local independent Cristian Ghingheș, invită amatorii de mișcare pe două roți la o plimbare de seară.

Evenimentul se numește „Night ride” și deja este la a cincea ediție.

„Vineri, 31 august 2018, nu lăsăm vara să treacă până nu facem o ultimă pedalare din această vară calendaristică, la apus, pe străzile Bacăului, împreună cu prieteni, mămici, bunici tătici, copii, studenți, diaspora și toți ceilalți care dețineți o bicicletă și vreți să facem o plimbare nocturnă cu bicicleta la unison!”, se arată în invitația lansată pe Facebook.

Night ride 2018 începe în parcarea de la Hotelul Moldova, la ora 20:30, de unde se va pleca pe un traseu de 8 km pe următoarea rută: Catedrala Catolică – Ciupercuțe – Decebal – I.S. Sturza – str. Oituz – str. Energiei – str. Mioriței – autogară – statuia lui Ștefan cel Mare – centru – Piața Tricolorului.

Vezi comentariile (3)

  • A observat cineva mizeria incredibila de pe trotoarele din centrul Bacaului?In special in zona Decebal-Luceafarul.E jeg,jeg acolo.Parca a rasturnat cineva mii de galeti cu zoi.Ti-e si greata sa te mai asezi pe bancile alea.

  • ...e cam târzie ora... parcă consilierului îi e frică să deranjeze pe cineva și pe cine altcineva decât pe ceilalți participanți din trafic...o poziție de inferioritate indusă bicicletei...