Moștenitoarea imperiului DEDEMAN renunță la job-ul de la stat. Ce salariu avea Karina Pavăl

Conpet Ploiești, transportatorul național de țiței, a anunțat marți că fiica acționarului principal al rețelei de magazine Dedeman, Karina Pavăl, a renunțat la mandatul de membru al Consiliului de Administrație al companiei. Este vorba despre funcția pe care a obținut-o pe când ea avea doar 24 de ani.

Foto Facebook – Cambridge

„Societatea Conpet aduce la cunoştinţa acţionarilor şi investitorilor faptul că în data de 4 iunie 2019, în temeiul art. 37.7 din contractul de mandat încheiat în data de 22 august 2018 cu Conpet, Pavăl Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunţa la mandatul de membru al Consiliului de Administraţie din cauze neimputabile părţilor. După împlinirea termenului de 30 zile de la data comunicării acestei decizii, doamna Pavăl Karina nu va mai deţine calitatea de administrator al societăţii Conpet”, reiese dintr-un comunicat al companiei Conpet Ploiești , transmis marţi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit Adevărul, Karina Pavăl, în vârstă de 25 de ani, este fiica lui Dragoş Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România.

În august 2018, Karina Pavăl a fost numită în consiliul de administraţie al Conpet, pe când ea avea doar 24 de ani. Karina Pavăl a fost propusă să facă parte din Consiliul de Administrație chiar de către firma Dedeman, care deţinea la acel moment 7,4% din Conpet, notează sursa citată.

Indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor era în 2018 de 13.022 lei, conform unui raport publicat de Conpet pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Vezi comentariile (5)

  • O firma de bisnitareala, nu e nimic de capul lor. Nu produc nimic nu au nici un brand propriu. Doar iau de la producatori cu un pret si vand fraierilor cu un alt pret mult mai mare decat pe piata. Ce inseamna asta..bisnitareala si vanzatori de "ciunga" !

    • Ba chiar sunt multe produse sub brand propriu dar tu fiind din cei care nu citesc niciodata etichetele produselor, nici nu ai cum sa stii. Si nu o sa gasesti nici o fabrica care sa produca mii de produse diferite nicaieri in lumea asta. E doar comert, cumperi produsele dintr-o parte si le vinzi in alta parte la care iti pui adaosul tau, ca nu am vazut pana acum pe niciunul sa munceasca gratis, asa e comertul peste tot. Daca ti se par asa scumpe, iti poti construi o fabrica sa iti produci singur ce ai nevoie, ca e mai usor.

      • Si cei de a Allview sau E-BODA (ambii de langa Brasov) au produse sub brand propriu...iau toate piesele din china si le asambleaza...deci valoare adaugata mica...la fel si DEDe0ul tau...Vezi de ex. brandul Panzer PTxxx....chinezarii la bucata si asamblate ca pt noi...prin Polonia ca sa para marfa UE...dar e chinezarie 100%.Mobila? ai curiozitatea sa te uiti pe palet? Am luat scaun Made in Poland pe eticheta a 2-a de pe cutie... ce crezi ca apare pe codul de are daca-l scanezi si-l cauti online...CHINA...Ar trebui sa se rebranduiasca in DEDECHINAMAN !!!