Magazinele DEDEMAN rămân deschise, însă cu restricții de program și limitarea numărului de clienți care intră simultan la cumpărături

Magazinele Dedeman rămân deschise și în această perioadă, informează compania băcăuană. Cu toate acestea, sunt luate o serie de măsuri de siguranță și prevenție. 

Astfel, programul s-a redus, magazinele fiind deschise între 8.00 și 18.00. De asemenea, s-a limitat accesul la maximum 99 de clienți simultan în incinta magazinului. 

„Am pus la dispoziția clienților și angajaților dispensere cu dezinfectant pentru mâini; dezinfectăm frecvent cărucioarele și coșurile de cumpărături, casele de marcat, POS-urile și toate suprafețele intens utilizate; prin intermediul afișelor și spoturilor radio din magazine recomandăm clienților să păstreze distanța de minimum 1 metru față de orice persoană din magazin; în zonele de trafic intens au fost montate benzi ce indică distanța de siguranță ce trebuie respectată”, se mai arată în comunicatul Dedeman. 

Vezi comentariile (12)

 • Sper sa nu se inchida complet, in weekend mi s-a ars hidroforul si riscam sa raman fara apa in aceasta perioada dificila.
  Oameni buni intelegeti ca trebuie sa stati in casa si sa iesiti doar in caz de NECESITATE.

 • Si produsele din magazin cine le dezinfecteaza ? La asta nu va ganditi ca un contaminat poate mana si oe 20 - 30 de articole din magazin ? 99 persoane in magazin ? FOCAR DE INFECTIE SCRIE PE DEDEMAN !!!!
  Plus ca e plin de italieni intorsi in tara !!!!!

  • Compania face ceea ce ține de ei!!!!
   Produsele nu pot fi dezinfectate....Dar asta tine de bunul simt si de conștiință celor care stiu ca s-au întors din zone cu probleme si ar trebui să se autoizoleze

 • Am fost si eu in Dedeman acum cateva zile, dar nu ma mai duc. Angajatii lor vorbesc non-stop cu clientii, fara nici o retinere trancanesc vrute si nevrute si sunt o adevarata sursa de infectare pentru clienti.

 • Domle Cristi , vorbiti de bun simt ?!?!?!?! Nu urmariti la stiri ca lumea nu sta in casa , indiferent de sanctiuni ?!!! Vorbiti de bun simt in Dedeman ?! :))))))))))))

 • Dacă toate magazinele,cu excepția celor alimentare si a farmaciilor au fost închise, ei de ce au regim preferențial?
  Au sistemul de vanzare online;cine vrea cumpara!!!

 • Inainte sa comentati,judecati cu mintea.Focar de infectie este in mintea unora.Economia daca se duce in jos cine o ridica? Inteleg,cei cu terase,restaurante,sunt nemultumiti.Ca govern pe cine inchizi prima oara pe cei care trebuie sa plateasca un tva de 18 ori pe cel cu 5%? Il inchizi pe cel care este la mijlocul lantului ori pe cel de la capatului lantului?
  Realizati ca nu se poate inchide totul.Romania nu este China.Daca scapam tara in jos,nu stiu cind se mai ridica,mai ales ca in conjuncture international aliatii nostri nu o duc prea bine.
  Doamne ajuta Romania!!!

 • Leroy Merlin, magazin din aceeasi bransa, au inchis, Dedeman de ce nu o face? 99 de clienti plus vreo 50 de angajati... asta inseamna ca se cam incalca legea. O sa stam in case mult si bine, pentru ca nu se iau masuri drastice.

  • Pentru ca cei de la Leroy au aprovizionarea doar din Franta . Ghici din ce cauza au inchis . Franta a inchis granitele

  • Pentru ca Leroy Merlin are magazinele in centre comerciale de tip galerie (cum e la Auchan) care sunt cam acelasi lucru cu Mall-ul. Si la Leroy poti intra nestingherit in magazin sa iei marfa de la raft si sa o platesti la casa pana una alta. Deci nu stiu cum e mai bine, sa anunti ca inchizi doar asa sa te afli in treaba ori sa inchizi atunci cand autoritatile te anunta ca da, este un pericol, trebuie inchise genul asta de magazine. In plus, pentru cei care gandesc cu mintea unui copil de 7 ani, daca inchid cu totii, sa luam Dedeman, trimite 10-11.000 de angajati in somaj tehnic. Mai departe si furnizorii lor vor trebui sa faca acelasi lucru. Eu unul apreciez pe cei care nu profita de context si nu isi trimit oamenii acasa, cu toate ca le-au scazut vanzarile/productia si aleg sa plateasca oamenii cu salarii intregi. Puteau sa inchida si dupa aia sa intinda mana la guvern dupa ajutoare de stat sau sa le plateasca statul somajul tehnic al angajatilor. Am vazut ca sunt suficiente cazuri. Daca statul roman constata ca este neaparata nevoie sa se inchida tot, va da ordonanta explicita pentru asa ceva. Pana atunci, sa ne uitam unde se imbolnavesc oamenii, pare-se ca se imbolnavesc in spitale, nu prin Dedeman,

This website uses cookies.

Read More