Mădălin Pârâianu și Constantin Gherasim au demisionat din Consiliul Local

Mădălin Pârâianu (PSD) și Constantin Gherasim (ALDE) părăsesc Consiliul Local Bacău. Aceștia și-au depus demisiile și colegii lor urmează să ia act de ele la următoarea ședință. Primul a devenit manager al Spitalului TBC, aflat în subordinea CL Bacău, motiv pentru care s-ar afla în incompatibilitate, iar cel de-al doilea a invocat motive personale.

Din partea PSD, postul va fi ocupat de Enula Pricopoaea, care figurează ca supleant. Aceasta va face parte din comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, agricultură și protecția mediului. Deocamdată, ALDE nu a desemnat un înlocuitor.

Vezi comentariile (4)

  • Enula? Ha, ha , ha, mare-i gradina! Adica celebra Mika? Aia cu facultatea facuta pe genunchi pe la Petre Andrei acum vreo cativa ani in urma? Care pana acum nu multi ani in urma nu se stia exact cu ce se ocupa, pana a deveni o mare jurista? Daca asemenea oameni'competenti'au ajuns sa decida soarta orasului, nu va mai mirati ca lucrurile merg asa cum merg! Multe succesuri inainte!

  • Mare pierdere!!!😁😁😁😂😂sa plece si din tara, sa si si colegii cu ei! Fug de la un scaun la altul! Sila!

  • Lua-v-ar dracu de lepre PSD, ca adevrata e vorba ca sunteti ciuma rosie.

    Nu va ajunge ca ati lasat un oras intreg fara apa?

    Postacilor, mucles.

    • atat te duce mintea? unu nici macar nu e din psd...apa nu au luat-o ei...ala de l-ai votat tu cu creierul spalat...stavarache parca...ala ce a facut pt a avea orasul apa?