Lucian Șova, fost ministru al Transporturilor, replică la atacurile de la Iași: „Te numești Corina Crețu «HABARNAM»!”

Deputatul Lucian Șova, fost ministru al Transporturilor, a replicat în această seară, după atacurile Corinei Crețu, europarlamentar de la Pro România și fost comisar european. Aceasta a susținut la Iași că, în 2017, ar fi avut o discuție cu ministrul Lucian Șova, pe tema Autostrăzii A8. În realitate, Șova nu era ministru al Transporturilor în 2017.

Europarlamentarul Pro România Corina Creţu a pretins că în 2017, când era comisar european, i-ar fi spus ministrului Transporturilor, Lucian Şova, că sunt bani europeni pentru studiul de fezabilitate la autostrada Iaşi-Târgu Mureş, însă ministrul i-ar fi răspuns: „Trebuie să vorbesc cu Liviu“.

„Cu mine, precis nu a discutat așa ceva!”

Într-o postare intitulată „Ipocrizie/nepricepere! Te numești Corina Cretu «HABARNAM»!”, deputatul Lucian Șova o ironizează pe Corina Crețu: „Atât cât am fost ministru al Transporturilor în 2017, tot atâta minte și pricepere are doamna Crețu la fonduri europene și altele!”:

Mai bine să spună românilor de ce a rupt cu mâna ei proiectul metroului București – Otopeni în două și a aprobat finanțarea proiectului doar până la Mall Băneasa. De ce am fost nevoiți, eu și o întreagă delegație să ne certăm pe acest proiect cu funcționarii doamnei Crețu, ea lăsându-ne singuri în birou pentru că a plecat la fumat. Iar eu am martori și memorie că ea era comisar în 2018.

Eu nu fac SF-uri pe vorbe și ochi frumoși. Am făcut o analiză multicriterială, începută în mai 2018 și terminată în decembrie 2018 cu BEI-Passa, validată de Jaspers, pe care am trimis-o la Bruxelles. Constat că dna. Crețu habar nu are de acest lucru.

Am prins în proiectul de buget 2019 refacerea SF-ului pentru Iași – Tg. Mureș dar și SF + PT pentru Bacău – Brașov, singura autostradă ce va putea fi realizată între Moldova și Transilvania vreodată.

Deputatul Lucian Șova a fost învestit ca ministru al Transporturilor în februarie 2018. Pentru Ziarul de Bacău, deputatul a spus despre fostul comisar: „Cred că dacă nu ține minte cu cine a vorbit, nu ține minte nici ce a vorbit. Cu mine, precis nu a discutat așa ceva!”

Vezi comentariile (2)

  • Campioni la replici, de 30 de ani o tot tin cu totii in replici. Il tot imping in fata pe Sova, cel mai probabil o sa fie candidatul psd la primarie, un fel de Necula reloaded, macar sa ingroape Bacaul asta de tot. Sper sa nu mai fie lumea la fel de naiva ca data trecuta, singurele realizari ale lui Sova sunt replicile de cand a cazut Necula in dizgratiile lui Benea.

  • Daca nici acum, in al 9-lea ceas, nu se trezeste Moldova (Bacaul implicit) si voteaza tot PSD, inseamna ca ne meritam soarta.

This website uses cookies.

Read More