Liderul USR, Nicușor Dan, a vizitat Bacăul

Nicușor Dan, președintele partidului Uniunea Salvați România, a fost prezent, sâmbătă, 3 decembrie, în municipiul Bacău.

Liderul USR a susținut, alături de o parte din candidații USR Bacău pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, și o conferință de presă în care a făcut o serie de referiri la actuala campanie electorală.

”România are aproximtiv două milioane de oameni săraci și în prag de sărăcie. Este o consecință a clasei politice corupte și incompetente. Fundamentul unei dezvoltări a României este funcționarea corectă a administrației publice și a eliminării corupției. USR este făcută din oameni care au o carieră, care au ce să facă cu timpul lor, care fac pasul înainte nu pentru a-și realiza o problemă personală, ci pentru a se sacrifica pentru binele comun. Acesta este spiritul pe care l-am găsit în toate filialele USR”, a explicat Nicușor Dan.

După conferința de presă, liderul USR, împreună cu membrii și simpatizanți ai partidului au făcut și un mini-tur al orașului. Aceștia au parcurs aproximativ 2 kilometri pe jos, prin zona centrală a orașului și în zona de nord, dar și prin Piața Centrală, pentru a împărți flyere și a sta de vorbă cu alegătorii.

Vezi comentariile (3)

 • Nu auzi foarte des afirmatii ca cele ale lui Nicusor Dan pe la televizuni.
  Acolo unii, si sunt multi, ne atrag in capcane populiste, ii denigreaza pe altii asfel incat sa credem ca ei sunt cei mai buni.
  Stiati ca ”România are aproximativ două milioane de oameni săraci și în prag de sărăcie." Eu nu stiam.
  Stiati ca saracia " Este o consecință a clasei politice actuale corupte și incompetente."? Eu stiam.
  Avem drepturi ca cetateni si ACUM e momentul sa -i penalizam pe cei corupti iesind la vot. Impreuna putem elimina corupția din aparatul de stat.

 • Angela nu stiu cati ani ai dar faptul ca te-ai pierdut in loc sa-ti urmezi instinctul si sa vorbesti cu Nicusor Dan spune despre tine ca mai ai de lucrat la capitolul incredere in propria persoana.

  Iata ca eu am fost mai curajoasa cu toate ca am 50+. M-am oferit voluntar si am insotit USR-ul prin Bacau. Este interesant sa cunosti pulsul strazii sa vezi cat de diferiti sunt oamenii si ce probleme au.

  Mai sunt cateva zile de campanie. Intra pe facebook cauta usr national, usr bacau si incearca sa vezi daca te identifici cu aceasta miscare pe care eu o consider curajoasa si revolutionara si care m-a convins ca este o alternativa buna pentru votul meu.

  La toate DE Ce-urile tale raspunsul ti-l poti da si singura. Nu tu ai decis soarta ta , au facut-o conducatorii acestei tari pe care poate si tu i-ai ales pentru ca ai sperat sa fie oameni cinstiti, cu frica de Dumnezeu.

  Eu sunt un om credincios si poti sa-ti spun doar atat, nu iti pierde speranta, ai credinta ca si tu esti importanta si tu ai un cuvant de spus. Voteaza ce crezi tu ca ti se potriveste mai bine. Voteaza persoana la care te poti duce fara frica sa pui intrebari, sa ceri ajutor.

  Probabil nu esti cel mai fericit om dar crede-ma ca toti suntem puternici daca nu ne vom lasa striviti de cei care ne-au condus tara pana acum si care ne-au dezamagit. Daca ACUM este cineva in care sa am incredere atunci acel cineva este nou in politica.
  Eu dau o sansa USR-ului sa-mi arate ce poate. Fa si tu la fel. Eu mai iau 10 prieteni cu mine la vot si ei vor vota USR. Tu fa la fel. As vrea sa te cunosc personal pentru ca eu cred cu putere ca nimic nu e vesnic. Totul se schimba si noi ACUM ii putem schimba pe ei, cei necinstiti si carora nu le pasa de noi. Hai , capul sus Angela. Maine va fi mai bine , cu siguranta.

 • In sfarsit citesc si eu presa online dupa o zi de munca.
  M-am intalnit si eu in centru cu acest domn Nicusor Dan si cu toti reprezentantii USR Bacau.
  Am vrut sa il intreb ceva dar m-am pierdut cad am vazut asa multi tineri ferchezuiti si frumosi. O sa-i pun cateva intrebari acum, poate le-o citi si o sa-mi raspunda. Daca nu el poate altcineva.
  1. De ce suntem asa saraci?
  2. De ce mi-e frica sa merg pe strada?
  3. De ce batranii stiu asa de bine cu cine sa voteze iar eu habar nu am ce sa fac?
  4. De ce mi-am pierdut increderea in viata ?
  5. De ce sa merg la vot?