Licitație Primăria Municipiului Bacău – Direcţia Pieţelor

Primăria Municipiului Bacău – Direcţia Pieţelor organizează licitaţie publică deschisă, organizată în condițiile legii, pentru:

A–  închirerea a două spații aflate în incinta halei de pește carne a Pieței Centrale din Bacău, str.Pieței nr.1, în vederea desfășurării activității de comercializare produse alimentare și/sau preparate din carne, astfel:

– spațiul B3, în suprafață de 13,95 mp
– spațiul B4, în suprafață de 14,76 mp
– suprafață expunere comercială de 8,54 mp aferentă spațiului B7

B – închirierea  a 18 suprafete de teren, situate în incinta în Bazarului Milcov, str.Milcov nr.93-95, în vederea amplasării de  construcţii provizorii autorizate, în condiţiile legii, pentru comercializare produse industriale.

C – închirierea a 3 suprafete de teren situate în incinta Obor Şerbăneşti, str.Trecătoarea Tecuciului nr.1, în vederea amplasării de construcţii provizorii autorizate, în condiţiile legii, pentru comercializare produse industriale şi /sau  produse de patiserie sau alimentaţie publică sau activități de xerox, contracte vânzare cumpărare auto și emitere polițe RCA.

Prețul caietului de sarcini : 51 lei
Taxa de participare licitație : 103 lei
Prețul de pornire al licitație este menționat în caietul de sarcini, iar garanția de participare se calculeaza cu formula:
preț de pornire x suprafața spațiului/terenului x 3 luni.

Durata contractului: 5 ANI

Licitaţia va avea loc în data de  05.09.2019 la ora 10.00, la sediul Direcţiei Pieţelor din Bacău, str.Pieţii nr.1. În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua în data de 12.09.2019, la aceeaşi oră.
Caietele de sarcini se pot procura, contracost, de la Direcţia Pieţelor, str.Pieţii nr.1, tel / fax 0234/547427.  Înscrierile la licitaţie se fac până în preziua desfăşurării licitaţiei, sau a repetării acesteia, ora 16.00,  la sediul Direcţiei Pieţelor.

This website uses cookies.

Read More