Liberalii le propun băcăuanilor o coaliție pentru turul al II-lea al prezidențialelor

Un trai decent, locuri de muncă bine plătite, oportunități pentru tineri, drumuri moderne și autostrăzi, bani publici cheltuiți cu grijă pentru cetățeni. Potrivit PNL Bacău, asta așteaptă, de 30 de ani, locuitorii județului Bacău, care au sancționat dur, pe 10 noiembrie, PSD, partidul care a condus în tot acest timp județul. Un județ aflat astăzi pe locul al doilea în țară în topul sărăciei, depopulat pe fondul migrației tinerilor și într-o lipsă dramatică de investiții, afirmă liberalii.

”Pentru prima oară în ultimii 30 de ani, PSD-ul a fost învins în județul Bacău, iar eroii alegerilor sunt băcăuanii. Turul al doilea este un moment istori,c în care putem scăpa de conducerea PSD. Avem nevoie de un președinte care să ducă România pe drumul corect, care a reușit să țină România pe linia clară euroatlantică, a evitat crize profunde și care are acum ocazia să lucreze pentru români, alături de un guvern decis să ducă România înainte. Am învins PSD-ul o dată, o vom face din nou, pe 24 noiembrie”, este convins Ionel Palăr, președintele PNL Bacău.

Din postura de câștigător net al turului I al alegerilor prezidențiale în județul Bacău, PNL intră în campania pentru turul al II-lea cu oameni motivați și încrezători în victorie.

Și deputatul PNL Tudorița Lungu crede că singura opțiune pentru Cotroceni este Klaus Iohannis și că băcăuanii care au avut alte opțiuni la primul tur de scrutin vor pune ștampila pe candidatul susținut de liberali. ”Băcăuanii cu simpatii de dreapta și centru dreapta, dar nu numai ei, toți care au optat în primul tur pentru un alt candidat decât Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă, își doresc ca România să arate altfel. Pe 24 noiembrie, avem șansa să începem un nou drum, cel al reconstrucției. Așa cum am reușit împreună înlăturarea PSD de la putere, salutată de români prin votul din 10 noiembrie, tot împreună putem stabili, definitiv, calea pe care România trebuie să o urmeze. Chiar avem nevoie de o Românie a respectului, a echilibrului, a lucrurilor făcute cu înțelepciune și cu gândul la viitor”, a declarat Tudorița Lungu.

Liderii PNL Bacău spun că ”România normală” este în mâinile fiecărui alegător și că, în 24 noiembrie, fiecare vot este important.

Vezi comentariile (1)

  • Penibililor! Au prins curaj in fata lui BD? Ii calca in picioare PSD la alegerile de anul viitor pe incompetentii aia, mai ale vreo 2-3.

This website uses cookies.

Read More