Liberalii băcăuani au strâns, în două săptămâni, 2100 de semnături pentru demiterea primarului Cosmin Necula

Conducerea PNL Bacău (Daniel Fenechiu, Ionel Palăr și Tudorița Lungu)

Conducerea PNL Bacău a organizat astăzi o conferință de presă în care a anunțat primele rezultate ale campaniei de strângere de semnături pentru demiterea primarului Cosmin Necula. Acțiunea a demarat acum două săptămâni, dar „a fost începută în forță de luni”. Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, a declarat că s-au strâns doar 2137 de semnături, din numărul total necesar de 40.000 pentru a demara referendumul de demitere al lui Cosmin Necula.

Au aflat problemele băcăuanilor

Ionel Palăr a susținut că acțiunea a început să dea și alte roade, decât cele așteptate, în sensul că liberalii au aflat ce îi nemulțumește pe băcăuani. „Colegii noştri care au mers în teren şi au discutat cu cetăţenii au constatat că nemulţumirea oamenilor nu este legată de problemele majore, ci vine din cartiere. Toată lumea reclamă curăţenia oraşului, străzile ca după bombardamente, că blocurile nu sunt igienizate sau lipsa acută a parcărilor fără nicio perspectivă de a fi rezolvată”, a declarat preşedintele PNL Bacău.

Politică, dar nu prea

Ionel Palăr a adăugat că demersul de demitere a primarului municipiului Bacău nu este politicianist, ci unul democratic. Cu toate acestea, a recunoscut faptul că strângerea de semnături are mai mult scopul întăririi filialei județene și de a identifica profilul următorului candidat PNL la Primăria Bacău.

Vezi comentariile (5)

  • Strangeti semnaturi si de la "decretei"?Sau noi nu suntem "funny", ca voi!Penibililor!Nici Necula nu e bun, dar nici voi nu straluciti!

  • Primarul - vai de el și vai de Bacău, de ce-a ajuns. Dar când îl vad pe Palar... Oare unii nu au deloc simțul ridicolului?!

  • Susțin demiterea primarului Cocmin Necula.Cu respect Dana Stoica .

    • Esti de "o desteptaciune" iesita din comun,n-am ce zice! Trimite-l pe Palar la carciuma mai bine!La un paharel,se apuca si omul si mai viseaza.Cred ca avariile ar trece pe langa el.