Karina Pavăl, fiica și nepoata proprietarilor Dedeman, a terminat studiile la Cambridge și a fost numită administrator al Conpet

Karina Pavăl, fiica și, respectiv, nepoata fraților „Dedeman”, Dragoș și Adrian Pavăl, a terminat studiile la Cambridge și se întoarce în țară. Potrivit News.ro, aceasta va fi administrator la Conpet.

Foto Facebook

Transportatorul național de țiței Conpet Ploiești are un nou Consiliu de Administrație, format din șapte membri aleși prin vot cumulativ. Indemnizația fixă lunară brută a administratorilor este de 13.022 lei, potrivit unui raport publicat de companie pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Acționarii Conpet i-au ales în ședința de miercuri pe următorii membri componenți ai Consiliului de Administrație prin aplicarea metodei votului cumulativ: Constantin – Ciprian Iacob, Claudiu – Aurelian Popa, Florin – Daniel Gavrilă, Mihai – Adrian Albulescu, Cristian – Florin Gheorghe, Darius – Dumitru Meșca și Karina Pavăl, scrie News.ro.

Karina Pavăl, în vârstă de 24 de ani, este fiica lui Dragoș Pavăl și nepoata lui Adrian Pavăl, proprietarii companiei Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România. Aceasta a fost propusă în board chiar de către Dedeman, acționar minoritar al Conpet.

„Fiica mea cea mare termină colegiul în Elveţia, iar apoi vrea să-şi continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să ştiţi. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-şi ţină cuvântul”, declara Dragoş Pavăl în urmă cu câţiva ani.

Foto Facebook – Cambridge

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deține 58,71% din acțiuni.

Share this post:

Vezi comentariile (30)

 • DEDEMAN s-a extins mai mult decat ii este plapuma, are probleme grave de management, deja lucrurile scapa de sub control. SECURITATEA CLIENTILOR este un subiect extrem de important, dar total nesocotit de catre cei din conducerea firmei. Sa ajungi sa fii injurat in public de catre derbedei veniti la cumparaturi, iar nimeni din staful DEDEMAN sa nu intervina, nici macar cei de la Paza, este revoltator.

  • Dacă ai dovezi,depusă o sesizare în scris la cei din conducere si nu sa luat măsuri.E un semn de intrebare...

  • Iar lipsa crasa de educatie a bacauanilor care auzi, citesc ZDBC, este descrisa sintetic de reactiile la comentariu.

 • patronii de la Dedeman sunt mostenitorii vreunui imperiu de 10 generatii si nu stim ? Cat aveau la revolutia din 89 ? NATIONALIZARE !!

 • prostia naste frustrare...pe cina sa puna ca reprezentant al propriilor interese? sunteti dobitoci

 • In B.D este un dialog care parca e din filmul asta.
  " ce va recomanda pentru acest post? FAMILIA !!"
  Nu stiinta, experienta.
  O capacitate isi facea ( poate) "mana" la firma familiei .
  Dar acolo nu sunt acceptate greselile si cuvantul de ordine este PROFIT.

  • pe cine vrei sa puna ca reprezentant al propriilor interese? pe tine, un frustrat care habar nu are ce comenteaza? poate fi o maimuta in locul ei, ce legatura are? pe banii lor pun pe cine vor, nu tre sa vine un nimeni ca tine sa isi dea cu parerea...frustrat si sarac cu duhul

 • Ce bine ar fi ca cei care fac umbra pamantului degeaba sa nu mai comenteze.Dar probabil ca nu au primit ajutorul social la timp si isi varsa naduful pe ce are mai reprezentativ Bacaul in acest moment. Eu daca as fi in locul lor as pleca din acest oras infestat de asemenea specimene.Daca nu erau ei, Bacaul ar fi ultimul judet din Romania.

 • Felicitari Dedeman, felicitari Karina, sunteti motivul pentru care cateva mii de bacauani, si nu numai, au ramas in tara alaturi de familii. Ma bucur ca ati ramas in Bacau cu sediul social si sper sa controlati si sa aplicati aceeasi politica de business si strategii indiferent ca vorbim de Dedeman sau orice alta companie privata sau de stat ajutand la cresterea durabila a acestora.

  Ignorati comentariile rautacioase, sunt nascute din frustrare si invidie, si sunt scrise de oameni care nu au realizat nimic deosebit in viata, de aici si neputinta lor in a intelege ca se poate reusi oriunde in lume prin profesionalism si multa, multa munca.

 • Felicitări Dedeman! Invidia unor proști nu are importanță! Faptul că a studiat la Cambridge, este dovada că este o tipă deșteaptă! Banii părinților sunt doar suportul! Cine nu știe ce înseamnă studii la acest nivel, să tacă! Succes Karina!

 • Bravo,Karina! Bacauanii SA fie mindri ca au un Bacau cea mai mare companie cu capital romanesc.Daca toate companiile recunoscute mondial Sau national urmau exemplul Dedeman..eram mai bogati..Unde este Letea Bacau,Bere margineni???
  Asta nu se vede..dar romanul mereu se uita la vecinul..si dupa se duce la crisma .....fa si tú ceva si dupa AIA comenteaza..uita te in oglinda esti mai bun ? Nu..atunci taci.Esti bun depaseste -i....scuzele nu valoreaza nik.